28. feb.
kl. 16:30–20:00

Hva er din faglige og personlige kompetanse? Det gir store fordeler å være bevisst på dette. Det er også en interessant utfordring å kommunisere hva du kan tilby, enten det gjelder internt i en bedrift, til en ny arbeidsgiver i en bransje du har erfaring fra eller hvis du vil bevege deg over i et nytt felt.

Meld meg på

Beskrivelse

"Møteplassen" er en serie ettermiddagsseminarer og frokostmøter rettet mot arbeidssøkende Tekna-medlemmer, men også andre som vurderer å skifte jobb eller er opptatt av karriereutvikling.

Ved å bli bevisst din egen kompetanse - både faglig og personlig - vil du stå sterkere når du skal presentere deg for potensielle arbeidsgivere. Kan du i tillegg tilpasse presentasjonen til ulike firmaer og bransjer, har du enda en fordel. Denne kvelden skal vi blant annet innom:

  • Hvordan bli mer bevisst egen kompetanse
  • Hvordan oppsummere egen kompetanse i nøkkelkvalifikasjoner og kompetanseområder
  • Hvordan kommunisere hvem du er, hva du kan og hva vil du vil?
  • Praktisk trening på de 10 vanligste intervjuspørsmål du kan få på intervju – og som du uansett bør ha svar på selv om du ikke er jobbsøker akkurat nå.

Forberedelser til seminaret er å tenke igjennom dine 3 sterkeste sider og 2 utviklingsområder 1 ting du har gjort/fått til i en jobbsituasjon som gjør deg skikkelig stolt.

Kursholder Jon Fredrik Alfsen kommer fra Impaktor AS. Han er utdannet statsviter og har mange års erfaring som rådgiver innenfor endringsprosesser, leder- og ledelsesutvikling, utvikling av medarbeiderskap. karriereutvikling, karriereveiledning og outplacement. Han har hatt en rekke oppdrag for Tekna.

Det blir enkel servering fra 16.30 og det faglige innholdet starter 17.00.

Velkommen!

Finn frem:

9. etasje - Klubben