26. aug.
kl. 09:00–10:30
Streaming, Nettbasert

Her får du et innblikk i hvordan du bygger opp en online presentasjon som fanger oppmerksomheten og holder på engasjementet.

Meld meg på

Kurset gir deg smakebiter på hva som gjør deg tryggere på å presentere både i små og store sammenhenger på nett, og hvordan du gjøre digitale presentasjoner mer spennende, mer meningsfylte og mer engasjerende.

Kurset byr på innblikk i hva du skal tenke på før, under og etter en presentasjon.

 • Bygge opp budskap og struktur
 • Språklige og visuelle virkemidler
 • Hvordan holder du styr på nervene
 • Bruk av kamera
 • Deltakermedvirking?
 • En god avslutning

Målgruppen for dette morgenseminaret er deg som er vil lære mer om hvordan du presenterer godt digitalt. Triksene du lærer på kurset kan du ta i bruk direkte, enten du skal holde en presentasjon for kolleger på Teams, eller om du skal legge frem forskning på en konferanse.

Videre kursing: Frokostseminaret henter innholdet sitt fra kurset Digital Presentasjonsteknikk. Her får du en grundig innføring i hvordan du bygger og holder engasjerende presentasjoner og hvordan du forbereder deg godt og riktig. Les mer og meld deg på her.

 • Espen Johannesen Laeng

  Kursholder og konseptutvikler

  Espen Johannesen Laeng har jobbet i over 20 år med salg og kundeservice i IT bransjen. Han har jobbet mye med utvikling av salgskonsulenter og rådgivere med fokus på kommunikasjon, i den senere tid med fokus på hva som er viktig når brorparten av vår kommunikasjon skjer online. Han har utviklet og ledet flere salgsutviklings-program og har fokus på kommunikasjon som fag og “Trusted Advisor” som konsept.

  Espen er en entusiastisk og meget erfaren kursholder med mer enn 15 års fartstid og flere hundre kurs bak seg. Espen gir deg masse konkrete tips og triks som du kan ta i bruk allerede i dag. Han jobber for å gjøre andre bedre, og lover verdifull kunnskap med et smil om munnen! I de siste månedene har han kjørt mer enn 30 kurs i Online presentasjonsteknikk, for mer enn 1000 deltagere.

  Tilbakemeldinger fra deltakere på Espens kurs:

  Tusen takk for veldig nyttig og godt foredrag! Jeg vil ta tak i tipsene dine for eget arbeid:)

  Tusen takk for et engasjert og inspirerende kurs! Mange god tips!

  Takk for nyttig presentasjon i dag, alltid noe nytt og spennende å lære! -spesielt når man skal flytte alt over til online.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Lynkurs i fasilitering av Google Design Sprint

2. sep.
kl. 09:00–16:00

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

8. sep.–8. des.