Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
13. juni 2017
Thon Hotel Oslo Airport, GARDERMOEN

Mobilitetskonferansen

13. juni 2017Thon Hotel Oslo Airport, GARDERMOEN

Hvordan tilrettelegge for gode, grønne og effektive løsninger for brukerne!

Hvordan få plass til alle som skal bevege seg – gående, syklende og kjørende!

Denne konferansen gir deg faglig input, gode ideer og inspirasjon til hva som skal til for å skape og legge til rette for bærekraftige mobilitetsløsninger i smarte byer. Du får innsikt i en rekke spennende cases som er satt i gang i ulike byer i Norge, Sverige og Finland. Her er det mange, gode, praktiske ideer å hente.   

Hvordan skape sømløse tjenester som gjør at innbyggerne velger å la bilen stå?

Hva skal til for å overbevise, travle, smarte og kravstore brukere til å la bilen stå? Sømløs, enkel, komfortabel, effektiv og pålitelig transport er hva alle ønsker seg. Finland er på god veg, de har som første land i verden lykkes med å få på plass en app som integrere alle transporttjenester. Hva kan vi i Norge lære av dette? 

Hvem er denne konferansen for?

Denne konferansen er for deg som arbeider med å få til en god balanse mellom fremtidsvisjoner og en miljøvennlig og god by- og transportplanlegging. Enten du arbeider i stat, fylke, kommune eller privat sektor. 

Samarbeidspartnere

Del