23. okt.
kl. 17:00–19:00

Få oppskrifter på hvordan du kan huske pensum, presentasjoner, navn, språk, og mye mer. Ved å huske mer effektivt kan du bruke tiden bedre!

Meld meg på

Noen tror at det er umulig å få bedre hukommelse, men det er mulig å huske utrolig mye dersom en kjenner til teknikkene og bruker de riktig. Det er disse teknikkene Oddbjørn Bye skal lære oss på dette kurset.

Å huske en hel pensumbok er umulig, derfor er det lurt å ha en strategi for å huske mest mulig av det du har lært. På dette memo-kurset får du oppskrifter til å huske pensum, presentasjoner, navn, språk, og mye mer.

Kursholder Oddbjørn By kan memorere en kortstokk på 43 sekunder, han er kjent fra NRK Puls, Schrödingers Katt, Newton m.m.

Kurset passer for alle, men er kanskje ekstra interessant for deg som ønsker å få bedre hukommelse i forbindelse med eksamensforberedelser.

Dette kurset er åpent for alle Tekna Studenter, Tekna Ung-medlemmer og alle andre som er medlem i Tekna.

Velkommen til en lærerik kveld!

Det er ikke mulig å parkere på Kronstad, så vi anbefaler alle å gå, sykle eller ta bybanen.

Finn frem:

Auditorium 2, Høgskulen på Kronstad
  • Oddbjørn By

    Kursholder Oddbjørn By kan memorere en kortstokk på 43 sekunder, han er kjent fra NRK Puls, Schrödingers Katt, Newton m.m. Både den amerikanske mesteren og verdensmesteren i hukommelse startet med memo-boka som Oddbjørn forfattet, så han er ikke bare god til å huske, han er god til å lære fra seg. Du har sett ham på TV, men du bør under ingen omstendigheter gå glipp av muligheten til å lære direkte av Oddbjørn, som er Grand Master of Memory.