24. aug.
kl. 19:00–21:00

Vision iO ble tidligere i år tildelt Tekna Stavanger avdelings teknologipris for 2016. Kom og hør et inspirerende foredrag om hvordan selskapet har lykkes med kommersialisering av ny teknologi.

Meld meg på

Beskrivelse

Basert på avansert kamerateknologi har Vision iO utviklet en portefølje med inspeksjonssystemer som er tilpasset forskjellige behov i bransjen, eksempelvis P&A-aktiviteter, brønn-integritet, tilstandsovervåking og produksjonsoptimalisering.

I dette møtet orienterer administrerende direktør Rolf Gregor Skaar om selskapet og deres vei mot nye mål. Underveis blir det enkel servering.

Vision iO ble tidligere i år tildelt Tekna Stavanger avdelings teknologipris for 2016, og i april fikk selskapet innvilget midler fra Demo 2000 til utvikling av sitt nye 3D-kamera "WellCAM 3D".

  • Velkommen v/Tekna Olje og gass.
  • Presentasjon av Vision iO og deres erfaringer med global kommersialisering av ny teknologi. Hva skal til for å lykkes?
  • Vision iOs nåværende og fremtidig teknologi, inkludert deres planer om å ta oljebransjen fra 2D brønninspeksjon til 3D brønninspeksjon.
  • Omvisning i lokalene der selskapets produkter utvikles og testes.

Les om Vision iO på selskapets nettsider.

Finn frem:

Moseidveien 1, Forus (ved Solasplitten)