12.–25. jan. 2023
India

Vakker natur, fargerik kultur, spennende mat og gjestfrie mennesker.

Meld meg på

Beskrivelse

Du inviteres med på en rundreise i sydlige India; vi besøker de to sydligste delstatene Kerala og Tamil Nadu.

Du kan melde på deg selv og inntil 3 venner.

Alle hotell er av høy klasse. Dag 2 har lunsj og middag inkludert, mens frokost, lunsj og middag er inkludert fra dag 3 t.o.m. dag 9. På dag 10 til dag 13 er det inkludert frokost. Transport er med A/C delux buss.

Flyreisene er ikke inkludert, og må bestilles av den enkelte selv.

Flyforslag:

 • 12. januar Qatar Airways QR 176 fra OSL kl. 15.00 og med forbindelsen QR 514 kommer vi frem til Kochi neste formiddag lokal tid.
 • 25. januar QR 507 fra Thiruvananthapurma klokken 03.40 via Doha og QR 175 til OSL.

  For deltakerne vil det bli gitt praktiske opplysninger i god tid før avreise.
  Viktig at man ikke bestiller flyreise før det er bekreftet at vi har nok deltakere til å gjennomføre turen.

  Pris per person i dobbeltrom NOK 13600
  Pris per person I enkeltrom NOK 19500

  Reiserute:

  Dag 1: Turen går med Qatar Airways fra Gardermoen via Doha til Kochi i Kerala, hvor vi ankommer neste dag.

  Dag 2: Vi blir møtt på flyplassen og brakt til hotellet hvor vi kan slappe av etter reisen før vi tar en båttur i solnedgangen til hagen til vår venn Nimmy Paul, som viser oss tradisjonell kokekunst etterfulgt av middag. Nimmy Paul og hans sønn er også kjent gjennom magasinet “Saveur and Gourmet”.

  Dag 3: Etter frokost spaserer vi gjennom Fort Kochi: Vi ser fortet, Mattenchery Palasset, den jødiske synagogen, St. Francis kirke, hvor Vasco da Gama ble begravet (første gang) og The Dutch Palace. Vi får også anledning til å besøke kryddermarkedet i Jew Town. Kathakali er Keralas tradisjonelle dans hvor mytologiske hendelser blir fremført. Sminkingen av skuespillerne tar like lang tid som forestillingen og blir også fulgt av publikum.

  Dag 4: Vi reiser til Munnar, som en gang var britiske myndigheters sommer hovedstad, ca 2000 moh, midt i hjertet av endeløse teplantasjer. Etter lunsj besøker vi Ervikulam Nasjonalpark, Der vi ser etter de sjeldne fjellgeiter: Nilgiri Thar. Det kan bli kjølig om natten.

  Dag 5: Vi besøker Kundala Dam, hvor pedal-båter er tilgjengelig, så Echo Point og Mattupetty Dam. Her kan man leie motorbåter. Hele området er omgitt av teplantasjer, og kanskje får vi kanskje spasere gjennom noen, da de er private.

  Dag 6: Vi reiser videre til Madurai (bildet) tempelbyen i Tamil Nadu. Denne kvlelden besøker vi Sri Meenakshi Amman templet etterfulgt av Night Ceremony. Dette kan bli sent så middag inntas før.

  Dag 7: Etter frokost besøker Templebyens Maraiamman Theppakulam Temple Tank, Tirumalai Nayakkar Palace, Gandhi museet og Koodal Azhagar templet. Om kvelden besøker vi de lokale markedene, og kanskje opplever en lokal festival.

  Dag 8: Vi reiser videre til Thekkady. Etter lunsj på en lokal restaurant besøker vi et naturreservat, hvor vi i sikkerhet fra båter kan observere flora og fauna på nært hold.

  Dag 9: Så tilbake til Kerala, til Alleppy, hvor vi går ombord i husbåtene våre. Båtene har lugarerAC og en-suite bad/toalett. Turen går i trange og brede vannveier mellom rismarkene og små landsbyer, mens vi slapper av på dekk under solseil. Maten blir laget ombord.

  Dag 10: Vi kjører til Kovalam, en strandperle av den eksotiske sorten, rett syd for Keralas hovedstad: Thiruvananthapuram (tidligere Trivandrum).

  Dag 11 og 12: Dagene benyttes til egne formål: det er mange muligheter for småturer, mange små, veldig gode spisesteder. Varmt saltvann og lange sandstrender, palmetrær og blomster.

  Dag 13: Etter en omfattende tur i Kerala og Tamil Nadu er på tide å kommen seg hjem. Vi blir kjørt til nærmeste internasjonale flyplass ca. 40 minutter unna.

 • Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

  Samferdsel, infrastruktur og areal

  Befaring Fornebubanen

  29. sep.
  kl. 17.00–19.00

  Samferdsel, infrastruktur og areal

  Fornebubanen – bli med på befaring

  13. okt.
  kl. 15.00–19.30

  Samferdsel, infrastruktur og areal

  Grunnervervsdagene 2022

  19.–20. okt.