11. apr.
kl. 09:00–12:00
Telenor Arena, FORNEBU

Er du nysgjerrig på maskinlæring? Her får du en praktisk, hands-on demonstrasjon i Python og mulighet til å prøve selv, med hjelp fra instruktør.

Meld meg på

Workshopen starter med cirka en times teori. Esten Leonardsen fra Epigram Medtech gir en grunnleggende innføring i maskinlæring, før han viser en hands-on demonstrasjon i Python (Linux). Deretter får du prøve selv med praktisk bistand fra innleder Esten Leonardsen og gode hjelpere.

Ta med egen PC! Du bør kunne programmere litt fra før, men du trenger ikke nødvendigvis vite mye om maskinlæring. Det vil være en fordel om du har noe kjennskap til en eller flere av disse: GitHub, Jupyter Notebook, Python 3, Tensorflow eller Keras.

Det er lagt ut to guider på GitHub, begge i form av en Jupyter Notebook. Den ene er en installasjonsguide som det anbefales at du gjennomfører i forkant. Den andre er en maskinlæringsguide som du kan prøve på workshopen.

Workshopen er gratis og åpen for alle, men merk at det er begrenset antall plasser. Workshopen blir arrangert av det faglige nettverket Tekna Big Data sammen med Epigram Medtech, som en del av konferansen Energy:Connected'19.

  • Esten Høyland Leonardsen

    Data scientist

    Epigram Medtech AS

    Esten leverte sin mastergrad i Informatikk ved UiO i 2016. I februar 2017 var han med å starte maskinlæringsselskapet Epigram AI, og har nylig opprettet Epigram Medtech som retter seg mot helsesektoren. Han har blant annet jobbet med automatisk taksering av bilskader, lesing av håndskrift, deteksjon av dyr i bilder fra viltkamera og ansiktsgjenkjenning.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

IT og tele

Excel Power Pivot

27. mars
kl. 09:30–16:00

IT og tele

Jobb smartere i Outlook

2. apr.
kl. 09:30–16:00