24. jan.
kl. 16:30–18:30

Er du nysgjerrig på maskinlæring? Her får du en praktisk, hands-on demonstrasjon i Python og mulighet til å prøve selv, med hjelp fra instruktør.

Meld meg på

Dette arrangementet er for deg som kan programmere litt fra før, men som ikke nødvendigvis vet mye om maskinlæring fra før av.

Det blir servert rundstykker fra kl. 16.00. Selve møtet starter kl. 16.30 med en times teori. Først gir Esten Leonardsen fra Epigram Medtech en grunnlegende innføring i maskinlæring, før han viser en hands-on demonstrasjon i Python.

Hvis du har med egen PC, kan du så sitte igjen en times tid og prøve selv, med praktisk bistand fra innleder Esten Leonardsen.

Det er lagt ut to guider på GitHub, begge i form av en Jupyter Notebook, og begge er basert på Linux (men prøv gjerne på Windows). Det er en installasjonsguide som det anbefales at du gjennomfører i forkant, og en maskinlæringsguide som du kan prøve på workshopen.

Workshopen er gratis. Det arrangeres av det faglige nettverket Tekna Big Data sammen med Faggruppe for digital teknologi, men det er åpent for alle.

PS: Workshopen er gjennomført en gang tidligere, da med lange ventelister. Du kan se opptak fra det forrige møtet her.

Finn frem:

Tekna Studio, 4. etasje i Ingeniørenes Hus
  • Esten Høyland Leonardsen

    Data scientist

    Epigram Medtech AS

    Esten leverte sin mastergrad i Informatikk ved UiO i 2016. I februar 2017 var han med å starte maskinlæringsselskapet Epigram AI, og har nylig opprettet Epigram Medtech som retter seg mot helsesektoren. Han har blant annet jobbet med automatisk taksering av bilskader, lesing av håndskrift, deteksjon av dyr i bilder fra viltkamera og ansiktsgjenkjenning.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

IT og tele

Excel Superstart

28.–29. jan.

IT og tele

Jobb smartere i Excel

5. feb.
kl. 09:30–16:00