13. feb.
kl. 18:00–20:00

Det startet som en handelskrig mellom Kina og USA for et år siden, men har utviklet seg til en krig om den ledende industrielle og teknologiske posisjon i fremtiden.

Meld meg på

Beskrivelse

Hva er årsakene til at Kina har gjort det så godt de siste tiårene, og kan det fortsette i samme tempo? Har USA grunn til å være bekymret?

Foredraget vil belyse Kinas økonomiske og industrielle utvikling de siste ti-årene for å gi noen indikasjoner om utviklingen mot 2025 og forbi.

Møtet streames

Følg med direkte på nettet kl. 18

Om foredragsholderen:

Etter endt siviløkonomutdanning var Kjell Stenstadvold lærer og forsker ved Norges Handelshøyskole i Bergen med tilhørende forskningsinstitutter i 12 år. Deretter arbeidet han i oljeindustrien i 7 år før han ble direktør i NHOs bransjeforening for kraftkrevende industri og deretter miljøsjef for hele prosessindustrien i Norge. De siste 18 år av sitt yrkesliv arbeidet han i Hydro, de siste årene med prosjekter innen miljøteknologi og teknologi for ny fornybar energi. Stenstadvold jobbet for Hydro i Kina i perioden 1998-2002. Han er nå pensjonist, med mange jern i ilden.

Enkel servering i forkant av foredraget.

Finn frem:

Tekna Studio 4. etasje