18. des.
kl. 08:00–10:00

Førjulsfrokost med Design thinking! Nå har du sjansen til å lære deg metoden "alle" snakker om – en effektiv metode for problemløsning og innovasjon. Bli med på en workshop i problemløsningsverktøyet Design Thinking!

Meld meg på

Beskrivelse

Registrering og frokost fra kl 07:30.

Design Thinking er en praktisk metodikk for innovasjon, som er utviklet for å løse komplekse problemstillinger. Vi setter igjen opp vår to-timers workshop i metoden, der du lærer hvordan du kan bruke Design Thinking og hvordan du kan tenke nytt om både nye og gamle problemstillinger.

Konstant endring og komplekse problemstillinger krever nye måter å tenke og samhandle på.

Design Thinking er et alternativ til tradisjonell tilnærming til problemløsning, innovasjon og forretningsutvikling. Store virksomheter som Telenor, DNB, Tryg forsikring og IBM benytter seg allerede av metodikken. Også innen utforming av offentlige tjenester som helse og omsorg har metodikken vist seg å være nyttig.

Ingunn Aursnes vil lede denne workshopen. Hun er Master of Business and Marketing fra BI og har etterutdanning i Design Thinking gjennom et tverrfaglig Master Executive program. Hun er også veileder for årets nye kull studenter ved det samme programmet. Til daglig jobber hun som strategisk rådgiver i Uniform Strategisk Design AS, og har lang erfaring som fasilitator, workshop-holder og konsulent innen innovasjon og forretningsutvikling.

Gled deg til en inspirerende og interaktiv workshop.

Finn frem:

Kronprinsenesgate 17, 4 etg.