13. feb.
kl. 17:00–21:00

Faggruppen for etikk og lederskap inviterer til et praktisk og kreativt kurs for selvutvikling med temaet: «En god start – Dine ressurser».

Meld meg på

Kunstterapi er en kraftfull, men for mange uventet og ukjent metode for leder- og selvutvikling. Sivilingeniør Lise Bjarkli vil gjennom kurset gi deg en konkret måte å erfare noe av styrken i et kunstterapeutisk selvutviklingsforløp.

Selvutvikling er krevende. Dine tilgjengelige ressurser er avgjørende for din evne til handling, nytenkning, livsutfoldelse og for å skape noe godt og nyttig. En god og viktig start eller oppfølging på selvutvikling får du ved å samle opp dine kilder til energi og sikre dine forsyninger. I dette minikurset får du mulighet til å fylle litt på lagrene og bedre tilgangen til dine egne krefter. Dette er spesielt viktig om du senere ønsker å gå inn i utfordrende temaer hvor du møter indre motstand, uansett hvilken tilnærming du da velger å benytte. Det legges opp til et variert forløp rundt temaet «egne ressurser», hvor vi bruker kunstterapeutiske virkemidler som bilder, bevegelse, musikk og rollespill.

Kunstterapi gir deg et rom for aktiv handling hvor du:

 • Kommer i dypere kontakt med din indre verden
 • Kan utfolde og uttrykke deg kreativt og innovativt rundt et tema for så å gå i analytisk dialog med det skapte uttrykket.
 • Dette vil ofte bidra til økt selvinnsikt som igjen kan føre til endring.

Tilnærmingen er vitenskapelig og erfaringsbasert. Den bygger på flere psykologiske teorier, med hovedbasis i Jungiansk analytisk psykologi. Nyeste teoritilvekst er hentet fra nevrovitenskap og nevropsykologisk utvikling.

Praktisk rundt det kreative arbeidet:

 • Du trenger ingen tegne- eller andre kunstneriske ferdigheter for å delta!
 • Ta med deg behagelige klær som tåler å få maling på seg
 • Det anbefales å ha med en egen notatbok i A5 størrelse

Kurset starter kl. 17:00. Enkel servering fra kl. 16:30.

Finn frem:

Klubben 9. etasje
 • Lise Strand Bjarkli

  Daglig leder

  Lise Bjarkli er sivilingeniør, ledelsesrådgiver og kunstterapistudent. Den røde tråden i hennes yrkesliv er ‘utvikling, kunnskapstørst og bærekraft’. Etter over 20 år med lederroller samt utvikling av organisasjoner og IT- systemer for internasjonale og norske selskap, fikk hun i 2010 interessen vekket for psykologi og utvikling av det mest kompliserte systemet av alle – ‘mennesket’. Dette har ført henne til dybdepsykologi og kunstterapien som hun erfarer som et av om ikke det kraftigste verktøy for selvutvikling, også for ledere! Lise Bjarkli hjelper ledere å bli mer bevisste og effektive slik at de kan oppnå mer bærekraftige resultater for seg selv, sine omgivelser, organisasjon og ikke minst planeten.

  Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU (NTH), med Master of Management videreutdannelse innen Consulting, internasjonal ledelse og anvendt organisasjonspsykologi fra BI. Hun er blant annet sertifisert ‘Leadership Circle practitioner’ og studerer ved Institut for kunstterapi- Danmark