3. mai
kl. 11:00–13:00

Er du leder eller mellomleder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum.

Meld meg på

Beskrivelse

"Lederskolen" er et tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere og tilbyr foredrag om tema innen ledelse.

Hva skal til for å lede prosjekter gjennom både gode og dramatiske endringer? Denne gangen får vi besøk av Anne Wenche Østhus, som var prosjektleder for Utgard tie-in to Sleipner hos Aker Solutions og Irene Grastveit fra MindUp og BI. De vil gi deg ledertips som kan kommer godt med, både i gode og mindre gode tider.

Anne Wenche Østhus, Project Manager I Utgard tie-in to Sleipner, Aker Solutions Anne Wenche Østhus har gjennom sine 15 år i Aker Solutions fått de særegne prosjekt-dynamikkene godt under huden. Østhus har lykkes med å gjennomføre/lede tunge prosjekt både i gode og dårlige tider og vil gi eksempeler på hva hun som skal til for å lykkes.

Irene Grastveit, MindUp/ BI Med 20 års erfaring fra akademia og som konsulent har Irene opparbeidet seg et nettverk av gode relasjoner og en helt unik faglig bredde. Hun har vært innom det aller meste! Like viktig er også hennes genuine interesse for fag og folk som skaper tillit hos enhver kunde, uavhengig av situasjon og prosess.

Som Tekna-medlem kan du kan delta på denne samlingen med Tekna-rabatt.

NB! No shows vil bli fakturert og vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Vennligst skriv i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

Finn frem:

Hesbygaten 5, 4014 Stavanger

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

Ledelse og utvikling

Diversity Icebreaker

25. apr.
kl. 17:30–20:30

Ledelse og utvikling

Praktisk prosjektledelse