18. nov.
kl. 11.00–13.00

Når bør en beslutning foretas og hvordan bør du kritisk vurdere de økonomiske effektene av ulike typer beslutninger? Bli med på Lederskolen og lær hvordan du tar kloke valg av førsteamanuensis Pål Berthling-Hansen.

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder, eller ønsker du å bli leder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum! "Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Som medlem av Tekna Stavanger avdeling kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt. NB! Begrenset plass på både fysisk og digital løsning p.g.a. sponset avgift pr. deltaker.

Om samlingen:

Kostnadsanalyser, kalkulasjon, lønnsomhet, investeringsanalyser, regnskapsanalyse. Fagterminologien innen økonomi er ikke alltid like enkel, men det er viktig å ha en viss forståelse for hva disse forholdene innebærer når viktige beslutninger skal tas.

Førsteamanuensis Pål Berthling-Hansen gir oss en grundig innføring i hvilke faktorer du må ha stålkontroll på når viktige beslutninger skal tas. Han gjør bedriftsøkonomi forståelig og underholdende for deg som ikke har en økonomisk bakgrunn. Han har gjestet Lederskolen for en del år siden og fikk strålende tilbakemeldinger!

Program:

09.45 Registrering, lunsj og mingling

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Pål Berthling-Hansen, BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

Pål Berthling-Hansen er førsteamanuensis ved Institutt for regnskap, revisjon og foretaksøkonomi ved Handelshøyskolen BI.

Fysisk deltakelse

Vennligst skriv i feltet "Tilleggsopplysninger" dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger