12. mai
kl. 11.00–13.00

Management of meaning = meningsfylte mål og mening med jobben. Det å oppleve en meningsfylt arbeidsplass er viktig for alle. Formål er noe vi skaper med riktig tilnærming, og da kan nesten enhver jobb bli meningsfull!

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder, eller ønsker du å bli leder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum! "Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Som medlem av Tekna Stavanger avdeling kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt. NB! Begrenset plass på grunn av sponset avgift pr. deltaker.

Om samlingen:

Hovedtema: Å skape orden og mening i enhver jobb er viktig. Hva som oppleves meningsfullt og hvordan vi kan være til nytte, er individuelt. Hvordan kan du som leder lage en setting slik at alle føler jobben er meningsfull og dermed gjør sitt beste for at din arbeidsplass lykkes, får du lære mer av på Lederskolen 12. mai!

Jon Erland Bonde Lervik vil gi deg flere verktøy for å gjøre arbeidet meningsfylt, fra hvordan formidle en meningsfylt visjon, å fylle oppgavene med mening, og å synliggjøre bidraget til andre i arbeidet man gjør.

Program:

09.45 Registrering, lunsj og mingling. Vennligst skriv i feltet "Tilleggsopplysninger" dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Jon Erland Bonde, BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

Jon Erland Bonde er førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon. Han har en doktorgrad fra Handelshøyskolen BI, og er sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU. Han forsker på og underviser i endringsledelse, innovasjon, og internasjonalisering. Han har 15 års erfaring med praksisnære forskningsprosjekter på endringsprosesser i både multinasjonale selskaper og små og mellomstore bedrifter. Lervik har hatt forskningssamarbeid med selskaper som Hydro, DNV, Nemko, ABB, GE, Ulstein, Jets, Tingstad, Tine og Nortura. Videre har han bidratt i lederutvikling og rådgivning mot selskaper som Statoil, ConocoPhilips Norge, Kongsberg Maritime, Aker Solutions, Tine, Posten, DNV og Orkla.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger