27. aug.
kl. 11:00–13:00

Den beste ideen kan ligge dypt i organisasjonen. Å være klar over det, og åpen for det, er en viktig del av god ledelse, sier professor Ragnhild Kvålshaugen. Er du leder eller mellomleder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum! Samlingen begynner med servering og mingling kl. 09.45 for de som ønsker. Foredraget begynner kl. 11.00.

Meld meg på

Beskrivelse

"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Lederskolen legges opp som fysiske samlinger på BI. Her blir det mulighet for mingling (med avstand) og lunsj før foredraget i det store auditoriet. Dersom situasjonen ikke tillater dette, er digital konferanse et alternativ. Endringer i program kan komme.

Om samlingen:

Må en leder ha faglig relevant spisskompetanse for å kunne være en effektiv leder? Hvilke ledelsesmodeller har lyktes og hvilke har mislyktes? Dette er tema som Ragnhild Kvålshaugen har forsket på, og som hun vil dele i dette foredraget på Lederskolen.

Program:

09.45 Registrering, lunsj og nettverksbygging.

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Ragnhild Kvålshaugen, Handelshøyskolen BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

Ragnhild Kvålshaugen er professor i strategi ved Handelshøyskolen BI. Hun har en doktorgrad i strategisk ledelse og har hatt forskningsopphold ved universitetene i Berkeley og Stanford. Hun har blant annet forsket på hvem som blir toppledere i norske bedrifter.

Som Tekna-medlem kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt.

Vennligst skriv i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger