3. feb.
kl. 11.00–13.00

Hva kan ledere gjøre for å bygge en kultur der ansatte får muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv? Professor Anders Dysvik gir råd om hvordan du får det til.

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder, eller ønsker du å bli leder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum! "Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Som medlem av Tekna Stavanger avdeling kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt. NB! Begrenset plass på grunn av sponset avgift pr. deltaker.

Om samlingen:

Hovedtema: Hvordan skape et prestasjonsklima og få det beste ut av medarbeiderne.

Forskningen viser en tydelig sammenheng mellom resultatklima og høy turnover og utbrenthet. Mens et prestasjonsklima er positivt relatert til jobbengasjement og negativt relatert til turnover og utbrenthet.

De fleste organisasjoner hevder at de ansatte er deres viktigste ressurs. Langt fra alle gjør det som skal til for å leve opp til festtalene.

– Enkelte organisasjoner opptrer overraskende inkompetent når de skal få de ansatte til å oppleve seg selv som ressurser og viktige bidragsytere i jobbhverdagen sin, hevder Anders Dysvik ved BI.

Professor Anders Dysvik vil gjennomgå de vanligste kildene til at denne formen for inkompetanse oppstår. Han gir også praktiske råd til ledere som ønsker å bygge en kultur der medarbeiderne får muligheten til å jobbe for å bli den beste utgaven av seg selv.

Kom og hør hvordan forskning på effekter av ledelse kan omsettes i bedre ledelse!

Program:

09.45 Registrering, lunsj og mingling. Vennligst skriv i feltet "Tilleggsopplysninger" dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Anders Dysvik, BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

Anders Dysvik er professor ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI. Hans spesialfelt er HRM, ledelse og organisasjonsadferd. Anders har ledererfaring fra Luftforsvaret, hovedfag i pedagogikk og er en ettertraktet foredragsholder. Har har publisert sin forskning i en rekke internasjonalt anerkjente journaler.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger