22. nov.
kl. 11:00–13:00

Er du leder eller mellomleder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum.

Meld meg på

Beskrivelse

"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Hva skal til for å bli en god forhandler? Denne gangen på Lederskolen kommer Morten William Knudsen for å gi oss en innføring i forhandlingsstrategi og taktikker, konfliktløsningsmuligheter og megling.

Morten William Knudsen er høyskolelektor ved Institutt for markedsføring og tilknyttet BI Bergen. Han underviser i markedsføring, markedskommunikasjon og bedriftsprogrammer. Han er kjent som en meget energisk og dyktig foreleser og han gjorde stor suksess sist gang han besøkte Lederskolen i 2016.

Du vil lære mer om: •Hvordan bruke teknikker fra overtalelse og påvirkning for å oppnå gode resultater.

Foredraget vil ta for seg en rekke verktøy man kan bruke for å vinne frem i forhandlinger med kunder og leverandører, men også i forhandlingssituasjoner i organisasjonen

Som Tekna-medlem kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt.

Vennligst skriv i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! No shows vil bli fakturert og vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Byfjordparken/Dusavikveien 37A, 4007 Stavanger

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

Ledelse og utvikling

Å lede på distanse

21.–22. nov.