14. feb.
kl. 09:45–13:00

Din gunstige intelligens trumfer kunstig intelligens, mener Trond Kjærstad. Nå besøker han Lederskolen for å gi råd om hvordan vi kan få mer ut av medarbeidernes kompetanse. Hvordan fremme nytenkning i organisasjonen og hos hver enkelt?

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder? Som Teknamedlem kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum.

"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Om samlingen:

Hvordan fremme nytenkning i organisasjonen og hos hver enkelt? Trond Kjærstad gir råd til ledere om hvordan de kan få mer ut av medarbeidernes gunstige intelligens.

Det er en utbredt oppfatning at kreativitet er forbeholdt de få, at det er et talent man enten er født med eller må klare seg uten. Høyskolelektor II Trond Kjærstad mener dette er en misforståelse.

– Vi er alle født med gunstig intelligens, som kan gjøre oss kreative, hevder han.

Hva er det som gjør at noen individer, steder eller organisasjoner oppviser mer kreativitet enn andre? Gjennom eksempler fra kjente kunstnere og kreative steder, viser Kjærstad i denne forelesningsrekken at både individer og organisasjoner kan bli mer nytenkende.

Med vår unike fleksibilitet følger også muligheten til å ta feil og fristelsen til ikke å utnytte fleksibiliteten, men heller følge flokken. Derfor handler det også om å utnytte vår gunstige intelligens enda bedre. Vanetenkning hos hver enkelt av oss kan hindre kreativitet, men kreativiteten kan hemmes enda mer i team, om ikke lederen forstår hvilke grep som må gjøres der det ønsker mer nytenkning.

Om kursholder:

Trond Kjærstad er høyskolelektor II ved Institutt for kommunikasjon og kultur ved Handelshøyskolen BI.

Som Tekna-medlem kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt.

Vennligst skriv i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Byfjordparken/Dusavikveien 37A, 4007 Stavanger

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Kundeservicedagene 2020

Ledelse og utvikling

Jobbsøkerkurs

Ledelse og utvikling

Lerchendalkonferansen 2020