30. okt.
kl. 11:00–14:15

Hvorfor forhandling og forhandlingsteknikk? Og hvordan kan vi benytte forhandling best mulig i næringslivet? Arrangementet blir arrangert som LIVE-sending på Teams.

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder? Som Tekna-medlem kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum med en betydelig medlemsrabatt. NB! begrenset plass!

"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere.

Om samlingen:

Forhandlinger skjer i veldig mange sammenhenger. Vi forhandler på jobb med våre arbeidsgivere, arbeidstakere, kolleger, kunder eller leverandører. I det private er vi i forhandlingssituasjoner med venner, barn, ektefeller og familiemedlemmer. Vi forhandler hver dag, men hvor bevisste er vi på hva som skjer i slike situasjoner? Hvordan kan vi utvikle oss til å bli bedre forhandlere?

Om kursholder:

Gillian Warner-Søderholm ble tildelt en topp ti-plass i en europeisk doktorgradskonkurranse av EDAMBA (European Doctoral programs Association in Management & Business Administration). Hun ble også nominert i 2012 for en plass på lederstiftelsens topp internasjonale lederkonkurranse i Norge.

Lenken til sendingen vil ble sendt ut i god tid.

Finn frem:

Byfjordparken 17, 4007 Stavanger

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

8. sep.–10. des.

Ledelse og utvikling

Jobbsøking fra A til Å

26. okt.
kl. 09:00–10:30
Streaming, Nettbasert

Ledelse og utvikling

Prosjektplanlegging

26.–27. okt.