27. mars
kl. 09:45–13:00

Er du leder eller mellomleder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum!

Meld meg på

Beskrivelse

"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Om samlingen:

I den farten dagens samfunn utvikler seg i, dukker det opp nye krav og utfordringer på løpende bånd. Det kan være at bedriftens oppgaver forandrer seg, eller at hele virksomhetens situasjon må under lupen. Da er det avgjørende at du som leder er godt forberedt gjennom kompetanse innenfor omstilling, utvikling og endringsbarrierer.

Virksomheter i de fleste bransjer og sektorer vil før eller senere stå overfor nye krav. Endret forståelse av virksomhetens situasjon og oppgaver, nye handlingsmønstre, strukturer og systemer vil måtte gjennomsyre organisasjonen om man skal begi seg ut på en ny kurs. Dette setter helt klart nye og endrede krav til lederrollen.

Den grunnleggende idéen er at det er mer å vinne på å bedre implementeringsevnen i organisasjonen, enn det er å bedre planleggings- og utredningsevnen. Samlingen vektlegger temaer knyttet til omstilling og endringsledelse.

Om kursholder:

Helene Loe Colman er førsteamanuensis ved Institutt for strategi og entreprenørskap ved Handelshøyskolen BI.

Som Tekna-medlem kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt.

Vennligst skriv i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta

Finn frem:

Byfjordparken/Dusavikveien 37A, 4007 Stavanger

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Kundeservicedagene 2020

Ledelse og utvikling

Jobbsøkerkurs

Ledelse og utvikling

Lerchendalkonferansen 2020