24. mars
kl. 11.00–13.00

Dyktige ledere kan bruke mange gode virkemidler, men noe av det viktigste er å bruke stemmen og kommunisere med sine medarbeidere. Å være leder handler om å ta seg tid til å snakke med sine medarbeidere, og gjennom dem nå bedriftens mål.

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder, eller ønsker du å bli leder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum! "Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Som medlem av Tekna Stavanger avdeling kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt. NB! Begrenset plass på grunn av sponset avgift pr. deltaker.

Om samlingen:

Hovedtema: Retorikk er læren om hvordan du kan overbevise andre om at du har rett, og det er også læren om hvordan du vurderer andres ytringer kritisk. I 2500 år har læren om talekunsten vært en sentral del av lærdomskulturen. Hvordan kan man i moderne ledelse mestre retorikkens kunst for å lykkes med strategier og mål? Det vil du få høre mer om når Ratna besøker Lederskolen!

Program:

09.45 Registrering, lunsj og mingling. Vennligst skriv i feltet "Tilleggsopplysninger" dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Ratna Elisabeth Kvamsvåg, BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

Ratna Elisabeth Kvamsvåg er Høyskolelektor II ved Institutt for kommunikasjon og kultur ved Handelshøyskolen BI.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger