28. mai
kl. 11:00–13:00

Hvilken form for ledelse er forbundet med effektivitet i dagens arbeidsliv? Hør mer når Øyvind L. Martinsen avslutter vårsesongen i Lederskolen. Det er p.t. ikke bekreftet om seminaret blir gjennomført fysisk eller digitalt.

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder? Som Tekna-medlem kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum med en betydelig medlemsrabatt. NB! begrenset plass!

"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere.

Om samlingen:

Det finnes mange strømninger i ledelsesforskningen og i ledelsespraksis. Professor Øyvind L. Martinsen presenterer noen sentrale trender innen ledelse og har et spesielt blikk på hva som med sannsynlighet kan fungere i praksis i våre dagers arbeidsliv. Hvilken form for ledelse er forbundet med effektivitet? Går det an å lede uten å styre?

Martinsen legger spesielt vekt på hvilken betydning det har at medarbeidere selv kan bestemme hvordan oppgavene skal løses (autonomi) og lederens evne til å overføre både ansvar og nødvendig myndighet til sine medarbeidere (empowering leadership). Og sist, men ikke minst viktig; Hva kan en leder gjøre for å få det beste ut av den beste forskningen i sin ledelsespraksis.

Kjøreplan:

  • Kl. 11.00 - Velkommen ved Harald Minge, adm.dir. ved Næringsforeningen i Stavanger-regionen
  • Kl. 11.05 - Den beste form for ledelse ved Øyvind L. Martinsen
  • Kl. 13.00 - Takk for i dag

Om foredragsholderen

Øyvind Lund Martinsen er instituttleder ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI. Han har en doktorgrad i organisasjonspsykologi.

Martinsen har publisert i en rekke nasjonale og internasjonale forskningstidsskrift på ledelse, personlighet, motivasjon, psykologi og kreativitet. Han er redaktør i the Scandinavian Journal of Educational Research.

Du vil bli informert i god tid hvordan seminaret blir gjennomført. Blir det digitalt vil lenken til sendingen bli sendt ut på seminardagen.

Finn frem:

Gjennomføringsform ikke bestemt.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Fra fagekspert til suksessfull leder

4. mai–8. juni

Ledelse og utvikling

Endringsledelse i offentlig sektor

2.–3. juni
Streaming, Nettbasert

Ledelse og utvikling

Retorikk