27. sep.
kl. 11:00–13:00

Er du leder eller mellomleder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum!

Meld meg på

Beskrivelse

"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

«Welcome to the band»! Slik ønskes nyansatte velkommen til Forgerock i San Francisco. Adgangskortet til ansatte er utformet som et backstage-pass, og hvert år reiser medarbeiderne på rockefestivaler på teambuilding. 27. september kommer Lasse Andresen til Lederskolen for å dele sin rocka organisasjonskultur.

Han er kalt Norges ukjente IT-stjerne, og har hentet inn hundrevis av investeringsmillioner til sitt selskap Forgerock. Lasse Andresen er Stavanger-mannen som ville bli rocker, men som endte opp med å rocke IT-verdenen med nyskapende AI-teknologi. Forgerock arbeider utelukkende med digital identitet, og har laget en plattform for tilgangskontroll, lagring og administrasjon av identiteter. Oppstartbedriften har siden 2010 etablert seg med virksomhet verden over. Etter hvert ble hovedkvarteret flyttet fra Oslo til San Francisco for å være nærmere markedet, talentene og samarbeidspartnerne.

Som Tekna-medlem kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt.

Vennligst skriv i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! No shows vil bli fakturert og vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Byfjordparken/Dusavikveien 37A, 4007 Stavanger

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

Ledelse og utvikling

Styreskolen: Dilemmatrening

17. sep.
kl. 08:00–11:30

Management and personal development

Improvisation skills for leaders

Sept. 19
17:00–21:00