9. des.
kl. 11.00–13.00

Læring er en ferdighet i seg selv, men hva skaper tryggheten som fremmer denne ferdigheten i ditt lederskap? Lær av eksperten på området, Riana Steen!

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder, eller ønsker du å bli leder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum! "Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Som medlem av Tekna Stavanger avdeling kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt. NB! Begrenset plass p.g.a. sponset avgift pr. deltaker.

Om samlingen:

Læring er en ferdighet i seg selv, men hva skaper tryggheten som fremmer denne ferdigheten i ditt lederskap? Lær av eksperten på området, Riana Steen!

Program:

09.45 Registrering, lunsj og mingling

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Riana Steen, BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

Riana Steen er førsteamanuensis ved institutt for regnskap, revisjon og foretaksøkonomi ved Handelshøyskolen BI, Campus Stavanger. Hun er utdannet siviløkonom og har doktorgrad i risikostyring og samfunnssikkerhet. Hennes forskningsområder er innen risikostyring, resilience og virksomhetsstyring.

Fysisk deltakelse

Vennligst skriv i feltet "Tilleggsopplysninger" dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger