29. jan.–3. apr.

Du er god på det tekniske og har orden i sysakene, men hvordan står det til med relasjonene?

Meld meg på

Ta dine ferdigheter til et nytt nivå med denne lederpakken skreddersydd for både nye og erfarne ledere.

Etter omfattende research og kartlegging av behovet for kompetanseløft blant ledere fant vi ut at de myke ferdighetene har en tendens til å gå litt i glemmeboken. Ja, det er mye teknisk og praktisk du skal kunne, men vel så viktig er de mellommenneskelige forholdene for at du skal lykkes i lederrollen.

I tett samarbeid med våre medlemmer har vi satt sammen tre av våre mest etterspurte kurs innen mellommenneskelige ferdigheter for å styrke deg i lederrollen. Våg der du kommer til kort, meld deg på i dag!

Meld meg på

Slik får du struktur på jobben

 • 29. januar 2019

  I tillegg til å prioritere de dagligdagse arbeidsoppgavene er det avgjørende å ha god nok tid til å fokusere på ansatte og deres behov. Har du en følelse av at du kunne fått gjort mer hvis du bare hadde bedre tid?

  Det finnes effektive verktøy som kan hjelpe deg å ta kontroll over hverdagen. Det handler om å endre vaner, lære seg å håndtere informasjonsoverflod og ta i bruk effektiv arbeidsmetodikk.

  Klikk her for å lese mer om kurset!

  Bli en bedre relasjonsbygger

 • 14.–15. mars 2019

  På dette kurset får du innsikt i hvordan ulike personlighetstyper påvirker kommunikasjon og samarbeid på arbeidsplassen. Du lærer hva som skal til for å bli god på relasjoner og hvordan du kan håndtere, og jobbe godt sammen med ulike mennesketyper.

  Læringsutbytte:

  • Du styrker din personlige gjennomslagskraft
  • Du lærer effektive kommunikasjons- og samtaleteknikker
  • Du blir bevisst på hva som motiverer deg og hva som skal til for at du yter ditt beste
  • Du vil bedre forstå reaksjons- og adferdsmønstre til ulike personlighetstyper

  Klikk her for å lese mer om kurset!

  Hvordan lykkes som leder av fageksperter og kunnskapsmedarbeidere

 • 2.–3. april 2019

  Det kan være noen ekstra utfordringer med å lede kunnskapsmedarbeidere og sterke fagmiljøer. På dette kurset får du inspirasjon, faglig påfyll og verktøy for hvordan du leder et fagfokusert kompetansemiljø.

  Kurset gjennomføres som en blanding av forelesning, diskusjoner, og gruppearbeid. Kursleder har selv vært leder i flere norske og internasjonale kunnskapsvirksomheter i en årrekke og har god erfaring som skal til for å lede kunnskapsmedarbeidere og fageksperter. Her går teori og praksis hånd i hånd.

  Læringsutbytte:

  • Hva motiverer kunnskapsarbeidere – hvordan bruke denne innsikten som leder
  • Hvordan opparbeide deg tillit og respekt blant sterke fagfolk
  • Hva gjør du når du møter motforestillinger?
  • Hvordan få sterke personligheter til å jobbe godt sammen i team

  Klikk her for å lese mer om kurset!

  Praktisk informasjon

  Alle kursene kan bestilles individuelt, men denne lederpakken er satt sammen for å gi deg et komplett og helhetlig tilbud. Ikke glem at du også får en solid rabatt.

  Dersom noen datoer ikke skulle passe kan vi hjelpe deg med å finne nye. Ta kontakt med prosjektleder på e-post: hg@tekna.no i dag!

  • Cecilie Thunem-Saanum

   CECILIETS AS

   Cecilies spesialfelt er kommunikasjon og tidsbruk. Hun arbeider både med offentlige og private virksomheter, fra toppledere til taxisjåfører. Alle seanser gjennomføres med en løs tone, stram regi og klare mål.

   Hennes visjon er: Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør.

   Dette sier våre kursdeltakere om Cecilie:

   «Cecilie er en av de bedre jeg har hatt på kurs innen dette emnet. Hun har en praktisk tilnærming til problemstillingen, og formidler på en engasjerende og varierende måte. Her er det mange gode råd og tips man kan ta i bruk med en gang!»*

   «Et av de bedre kursene jeg har deltatt på i Tekna-regi!»

   Følg henne på bloggen CecilieTS.no eller på Facebook.com/CecilieTS.no.

   Cecilie Thunem-Saanum leder kurset: Slik får du struktur på jobben

  • Agnethe Ellingsen

   Forfatter, foredragsholder, karriere- og lederveileder

   Agnelli AS

   Agnethe Ellingsen har ledererfaring fra Alcatel og Telenor og som fagdirektør i Mercuri Urval. Hun har siden 2005 utviklet omfattende kompetanse innen organisasjons- og lederutvikling, karriereveiledning og lederutvelgelse.

   Agnethe er forfatter av suksessboken "100-dagerskoden, hvordan mestre ny lederrolle og unngå fallgruver" som har fått bred medieomtale. Hun har jobbet på tvers av bransjer, i både inn- og utland, og er en populær kurs- og foredragsholder. Hun har blant annet en MBA fra NHH og underviser i ledelsesfag på universitets- og høyskolenivå.

   Agnethe Ellingsen leder kurset: Bli en bedre relasjonsbygger

  • Vigdis Austrheim

   Partner og rådgiver

   Businessmastering AS

   Vigdis er en utrolig engasjerende og inspirerende taler og kursleder. Hun evner å komme med praktiske råd og innspill som deltakeren umiddelbart kan ta i bruk i egen jobb. Som leder fikk hun medarbeidere involvert, til å bli gode team spillere som leverte over forventning. Vigdis vet hva som skal til for å lede kunnskapsmedarbeidere og fageksperter, og hvor krevende det kan være å få det til.

   Austrheim har over 15 års ledererfaring fra norske og nordiske virksomheter, og som gründer og leder i større internasjonale selskaper. Hun har blant annet arbeidet ved Microsofts hovedkontor i USA, vært administrerende direktør i Cisco Norge, og lederrådgiver i Great Place to Work. Vigdis brenner for at ledere skal bli mer bevisst på hvordan de fyller rollen, og jobber nå på fulltid som lederutvikler, kurs og foredragsholder, både på norsk og engelsk. Vi lover deg at Vigdis leverer engasjerende kursdager med faglig godt innhold og som gir varig verdi.

   Vigdis Austrheim leder kurset: Hvordan lykkes som leder av fageksperter og kunnskapsmedarbeidere

  Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

  Ledelse og utvikling

  Tekna lederutvikling (GILA)

  Ledelse og utvikling

  Praktisk prosjektledelse

  25.–26. feb.

  Ledelse og utvikling

  Prosjektplanlegging

  4.–5. mars