23. mai
kl. 08:00–10:00

Er du nysgjerrig på tjenestedesign? Stadig flere organisasjoner (og ledere) bruker metodikken til å skape verdiøkende tjenester, løsninger og produkter for sine kunder.

Meld meg på

Som kommende eller nåværende leder har du en klar fordel av å kjenne til metodikken. Bli med på et praktisk frokostseminar hvor du får testet noen av verktøyene. Det blir en introduksjon til tjenestedesign og "Business Model Canvas" utviklet av Alexander Osterwalder. Etterfulgt av foredraget blir det gruppearbeid hvor du får testet og jobbe med et vinnende verdiforslag (Value Propsition Design).

Vi har også invitert vår egen ressurs, Ingrid Weisæth Sterud, til å dele av sin erfaring med tjenestedesign. Ingrid jobber med tjenestedesign og innsikt i Tekna, og er ansvarlig for å implementere metodikken i organisasjonen.

PROGRAM

 • 08:00-08:15: Dørene åpner, frokost og mingling
 • 08:15-09:00: Introduksjon og foredrag, ved Ingrid Weisæth Sterud
 • 09:00-09:45: Gruppearbeid Value Proposition Design.
 • 09:45-10:00: Oppsummering

Vårt mål er at du skal gå fra frokostmøtet med ny praktisk erfaring, og at du blir inspirert til å ta i bruk tjenestedesign i egen virksomhet.

Vi har begrenset antall plasser, og du må være påmeldt for å kunne delta. Vi serverer en enkel frokost, så dersom du har allergier er det fint om du gir oss beskjed i påmeldingsskjemaet.


LEDELSE TIL FROKOST

Dette arrangementet er en del av en serie med frokostmøter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, som ønsker å møte andre for å dele erfaringer, lære og knytte kontakter. Frokostmøtene for nye ledere arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17. Ta heisen til 9. etasje, møterom Klubben
 • Ingrid Weisæth Sterud

  Prosjektleder

  Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening

  Ingrid jobber som ansvarlig for tjenestedesign i Tekna og har de siste to årene jobbet med utvikling av nye, og eksisterende tjenester. Hun jobber for at Tekna som fagforening skal møte forventningene morgendagens medlemmer har til digitale løsninger og individtilpasset tilbud. Ingrid er utdannet statsviter, og har de siste årene fordypet seg i tjenestedesign, samt identitet og merkevarebygging.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: