8. des.
kl. 09.00–10.00
Streaming, VIDEO

Lær deg triksene for å holde den uformelle småpraten gående i forskjellige anledninger.

Meld meg på

Beskrivelse

Er du en av de mange nordmenn som syns at kommunikasjonsformen small talk er litt ekstra vanskelig å få til?

Forskning viser faktisk at small talk kan føre til en rekke positive effekter i relasjonene du har rundt deg. Åpenhet, tillit, godt kollegaskap, til og med vennskap kan starte med dette vanskelige pludderet vi alle sliter med.

Hanne Lindbæk gir deg sine beste triks og råd slik at du kan fikse småpraten med medarbeidere, kollegaer og fremmede.

Om foredragsholder

I dette frokostmøtet får du møte ledelsesrådgiver, gründer, forfatter og skuespiller Hanne Lindbæk fra selskapet Ergo;ego. Hanne startet selskapet for over 20 år siden, og siden har det blitt holdt programmer og kurs i over seksti land. Her hjemme, er Hanne og teamet, betrodde rådgivere for et knippe toppledere, i tillegg til å levere en stor rekke programmer for nærings og arbeidsliv Norge rundt. Les mer om Hanne og selskapet. Hanne har også holdt TED talk om Small Talk.

På slutten av foredraget vil Hanne svare på spørsmål fra deg. Dette er et direktesendt nettmøte og du må melde deg på for å delta.


Ledelse til frokost

Dette arrangementet er en del av en serie med møter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, og som ønsker å lære mer om ledelse. Møtene arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Hvordan håndtere vanskelige personer

1. des.
kl. 09.30–16.00

Ledelse og utvikling

Julete sirkeltrening på SATS

1. des.
kl. 19.15–20.30
SATS Colosseum, OSLO