31. jan.
kl. 08:00–10:00

Vil du vite mer om nonverbal kommunikasjon, rollebevissthet og hvordan du håndterer kommunikasjonsutfordringer i lederrollen? I løpet av dette frokostmøtet får du innblikk i ledelse gjennom kommunikasjon, og hvordan du skaper engasjerende kommunikasjon med gjennomslagskraft.

Meld meg på

Bli med på årets første "Ledelse til frokost", hvor Randi Garmann Lønrusten holder et aktiviserende foredrag om ledelse gjennom kommunikasjon.

Denne frokosten er for deg som er ny som leder i dag, eller som ønsker å bli leder.

Målet med foredraget er å gi deg innblikk i hvorfor kommunikasjon er viktig for ledere og dele tips og råd til hvordan du kan få større gjennomslagskraft i lederrollen.

I løpet av frokosten vil vi gå gjennom blant annet:

 • Tydelige tilbakemeldinger
 • Engasjerende og overbevisende kommunikasjon med gjennomslagskraft
 • Bli bevisst egne styrker og utfordringer.

Som deltaker vil du sitte rundt gruppebord, og vi legger opp til refleksjon/diskusjon og øvelser underveis. Du vil få konkrete tips som du kan ta med deg og benytte i din lederrolle til hvordan du kan bruke kommunikasjon som et lederverktøy.

Randi Garmann Lønrusten er en erfaren kursholder for Tekna, blant annet for Teknas kursavdeling innen retorikk og kommunikasjon, samt for interne prosjektledere og kursverter. Hun er tidligere skuespiller og har i tillegg 18 års erfaring som konsulent, kursholder og foredragsholder innen lederutvikling og kommunikasjon.

Vårt mål er at du skal gå fra frokostmøtet med ny innsikt om ledelse gjennom kommunikasjon, slik at du blir inspirert til å bli mer bevisst på dette i egen virksomhet. Du vil også få mulighet til å dele erfaringer og bygge nettverk med andre ferske ledere.

Kommunikasjon er ikke å formidle, men å aktivisere assosiasjoner

- Peter Wessel Zappfe

Program

 • 08:00-08:15: Dørene åpner, frokost og mingling
 • 08:15-09:15: Foredrag med innlagte øvelser, ved Randi Garmann Lønrusten.
 • 09:15-09:30: Foredrag avsluttes
 • 09:30-10:00: Spørsmål, samtale og erfaringsutveksling
 • 10:00: Program avsluttes

Vi har begrenset antall plasser denne morgenen, og du må være påmeldt for å kunne delta. Vi serverer en enkel frokost, og åpner dørene kl. 08:00. Dersom du har allergier, gi oss beskjed i påmeldingsskjemaet.


Ledelse til frokost

Dette arrangementet er en del av en serie med frokostmøter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, som ønsker å møte andre for å dele erfaringer, lære og knytte kontakter. Frokostmøtene for nye ledere arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17. Ta heisen til 9. etasje, møterom Klubben
 • Randi Garmann Lønrusten

  Randi Garmann

  Randi Garmann Lønrusten har 14 års erfaring som rådgiver og konsulent innen kommunikasjon og ledelsesutvikling, og driver i dag sitt eget firma Randi Garmann. Hun holder kurs og foredrag om kommunikasjon, kreativitet og rollebevissthet og har svært god kompetanse innenfor blant annet presentasjonsteknikk, kundedialog og konflikthåndtering.