21. okt.
kl. 09:00–10:00
Streaming, VIDEO

Hvordan vi kan kommunisere tydelig og effektiv for å unngå konflikt og misforståelser?

Meld meg på

Beskrivelse

Har du tenkt over hvor ulikt mennesker beskriver en og samme vei? Selv det å kommunisere klart og tydelig om noe så enkelt som å finne veien kan være krevende. Ulike mennesker har forskjellige perspektiver og legger merke til ulike ting på veien. Da er det ikke så rart at det oppstår misforståelser eller konflikter når tema blir mer krevende og følelsene våre involveres. For eksempel når du skal gi tilbakemelding eller annerkjennelse til en medarbeider.

Carina Carl vil snakke mer om: - Kommunikasjon - Følelser - Tilbakemelding og annerkjennelse

Vi påvirkes alle av en rekke usynlige mekanismer som former vår oppfattelse av situasjoner, menneskene rundt oss og som virker inn på valgene vi tar. Hvis du forstår hvordan disse mekanismene påvirker deg og de rundt deg vil du være bedre rustet til å lede dine medarbeidere.

På slutten av foredraget vil Carina svare på spørsmål fra deltakerne. Dette er et direktesendt nettmøte og du må melde deg på for å delta.

Om foredragsholder

Carina Carl er psykolog og forfatter. Hun ønsker å dele kunnskap om psykologi slik at folk flest, og særlig ledere, kan gjøre nytte av det i sin hverdag. Det er nettopp det hun og Rebekka Egeland har fokus på i boken jobbpsykologi. Carina er også med i Mestringspodden, Teknas podkast rettet mot studenter, hvor hun gir nyttige og konkrete råd for å bedre hverdagen. Selv om du ikke er student lenger kan du lære mye av podkasten, du finner alle episodene her.


Ledelse til frokost

Dette arrangementet er en del av en serie med møter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, og som ønsker å lære mer om ledelse. Møtene arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

8. sep.–8. des.

Ledelse og utvikling

Fra fagekspert til suksessfull leder

29. sep.–28. okt.

Ledelse og utvikling

Agil teamledelse

19.–20. okt.