28. feb.
kl. 08:00–10:00

I løpet av denne frokosten får du innsikt i hva må du følge med på av ny teknologi – og hvordan dette påvirker din rolle som leder. Det blir også litt tid til diskusjon rundt hva du bør være forberedt på for å takle nye og spennende utfordringer i lederrollen.

Meld meg på

Dette frokostmøtet er både for deg som har lederansvar allerede og for deg som ønsker å bli leder i fremtiden. Du er nysgjerrig på hvilke muligheter og utfordringer digitaliseringen kan gi deg, og på hvordan du kan forberede deg til rollen som digital leder.

I februar kommer Vigdis Austrheim for å dele sine betraktninger på hva det innebærer å være en digital leder. Hun vil dele refleksjoner og erfaringer om hvilke strategiske og operative grep du bør vurdere, litt om trender og hva du bør vite noe om.

Denne frokosten blir en smakebit på innholdet i kurset Digital ledelse. Vigdis deler fra 30 år i IT-bransjen og mer enn 15 års erfaring fra lederverv i norske og internasjonale virksomheter som bla. Microsoft hvor hun satt sentralt i en av de større endringsprosessene til å bli en ledende skyleverandør.

Vårt mål er at du skal gå fra frokostmøtet med ny innsikt i hva digitaliseringen betyr for deg som leder, og at du blir inspirert til å jobbe videre i din utvikling som leder.

Grip også muligheten til å bli kjent med og bygge nettverk med andre engasjerte ledere.

PROGRAM

 • 08:00-08:15: Dørene åpner, frokost og mingling
 • 08:15-09:15: Introduksjon og foredrag
 • 09:15-10:00: Spørsmål, samtale og erfaringsutveksling
 • 10:00: Program avsluttes

Vi har begrenset antall plasser, og du må være påmeldt for å kunne delta. Vi serverer en enkel frokost, så dersom du har allergier er det fint om du gir oss beskjed i påmeldingsskjemaet.


LEDELSE TIL FROKOST

Dette arrangementet er en del av en serie med frokostmøter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, som ønsker å møte andre for å dele erfaringer, lære og knytte kontakter. Frokostmøtene for nye ledere arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17. Ta heisen til 9. etasje, møterom Klubben
 • Vigdis Austrheim

  Partner og rådgiver

  Businessmastering AS

  Ledercoach og foreleser

  Businessmastering

  Vigdis er en utrolig engasjerende og inspirerende taler og kursleder. Hun evner å komme med praktiske råd og innspill som deltakeren umiddelbart kan ta i bruk i egen jobb. Som leder fikk hun medarbeidere involvert, til å bli gode teamspillere som leverte over forventing. Vigdis vet hva som skal til for å lede kunnskapsmedarbeidere og fageksperter, og hvor krevende det kan være å få det til.

  Austrheim har over 15 års ledererfaring fra norske og nordiske virksomheter, og som gründer og leder i større internasjonale selskaper. Hun har blant annet arbeidet ved Microsofts hovedkontor i USA, vært administrerende direktør i Cisco i Norge, og lederrådgiver i Great Place to Work. Vigdis brenner for at ledere skal bli mer bevisst på hvordan de fyller rollen, og jobber nå på fulltid som lederutvikler, kurs og foredragsholder, både på norsk og engelsk.