8. sep.
kl. 09.00–10.00
Streaming, VIDEO

Opplever du at du ikke strekker til i jobben eller ikke klarer å ta ut ditt potensiale? I dette foredraget vil du blir mer bevisst på hva som skal til og hva du må gjøre for å bli en bedre leder.

Meld meg på

Ifølge Fredrik Sahlin, handler ledelse om å kjenne seg selv og bruke de ressursene du har som person inn i lederrollen. Hva er det som driver deg og hvordan innlemmer du det i din arbeidshverdag? Personlig lederskap er viktig for å kunne stå stødig i hverdagens krav, mål og ansvar.

Gode ledere er opptatt av å styrke relasjoner, skape trivsel og legger til rette for mestring. Det har stor verdi at du som leder tar ansvar for egen motivasjon – det smitter over på medarbeidere. I tillegg det viktig for din egen trivsel.

Fredrik har ansvar for mer enn 50 personer som salgs- og markedsdirektør i Redningsselskapet. Han vil gi deg helt konkrete tips til hvordan du kan utøve godt lederskap på en enklere måte.

På slutten av foredraget vil Fredrik svare på spørsmål fra deltakerne. Dette er et direktesendt nettmøte og du må melde deg på for å delta.


Ledelse til frokost

Dette arrangementet er en del av en serie med møter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, og som ønsker å lære mer om ledelse. Møtene arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom distriktskontor Oslo og Teknas kursavdeling.

  • Fredrik Sahlin

    Redningsselskapet

    Fredrik er en varm, engasjert og entusiastisk kommunikatør. Han er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har vært leder i mer enn 20 år. Han er lidenskapelig opptatt av mennesker, relasjoner og samhandling.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: