26. sep.
kl. 08:00–10:00

Hvordan få bedre kontroll på egen lederhverdag? Velkommen til frokostseminar!

Meld meg på

Det å lede kan være krevende. Du skal prestere, være en samlende personalleder og ikke minst lede gjennom endring. Hvordan kan du håndtere en hverdag full av oppgaver og til tider krevende utfordringer og medarbeidere på en bedre måte? Her får du gode råd på hvordan du kan få bedre kontroll på din egen lederhverdag. Kom og hør Vigdis Austerheim, leder gjennom 30 år i IT bransjen gi deg tips og verktøy for god selvledelse.

Frokostseminaret gir deg faglig påfyll, tips og praktiske verktøy.

PROGRAM

 • 08:00-08:15: Dørene åpner, frokost og mingling
 • 08:15-09:15: Introduksjon og foredrag
 • 09:15-10:00: Spørsmål, samtale og erfaringsutveksling
 • 10:00: Program avsluttes

Vi har begrenset antall plasser, og du må være påmeldt for å kunne delta. Vi serverer en enkel frokost, så dersom du har allergier er det fint om du gir oss beskjed i påmeldingsskjemaet.


LEDELSE TIL FROKOST

Dette arrangementet er en del av en serie med frokostmøter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, som ønsker å møte andre for å dele erfaringer, lære og knytte kontakter. Frokostmøtene for nye ledere arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsensgate 17, ta heisen til 9. etasje møterom Klubben.
 • Vigdis Austrheim

  Partner og rådgiver

  Businessmastering AS

  Ledercoach og foreleser

  Businessmastering

  Vigdis er en utrolig engasjerende og inspirerende taler og kursleder. Hun evner å komme med praktiske råd og innspill som deltakeren umiddelbart kan ta i bruk i egen jobb. Som leder fikk hun medarbeidere involvert, til å bli gode teamspillere som leverte over forventing. Vigdis vet hva som skal til for å lede kunnskapsmedarbeidere og fageksperter, og hvor krevende det kan være å få det til.

  Austrheim har over 15 års ledererfaring fra norske og nordiske virksomheter, og som gründer og leder i større internasjonale selskaper. Hun har blant annet arbeidet ved Microsofts hovedkontor i USA, vært administrerende direktør i Cisco i Norge, og lederrådgiver i Great Place to Work. Vigdis brenner for at ledere skal bli mer bevisst på hvordan de fyller rollen, og jobber nå på fulltid som lederutvikler, kurs og foredragsholder, både på norsk og engelsk.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Praktisk prosjektledelse

26.–27. aug.

Ledelse og utvikling

Samspill og dialog

3. sep.
kl. 16:30–20:30

Ledelse og utvikling

Hvordan takle vanskelige personer

5. sep.
kl. 09:00–17:00