25. apr.
kl. 08:00–10:00

Bli med på frokostmøte, og få innspill på hvordan du håndterer den vanskelige samtalen, og møter eventuelle konflikter. Det blir også tid til diskusjon rundt hva du bør være forberedt på for å takle utfordrende situasjoner som ny leder.

Meld meg på

Dette frokostmøtet er både for deg som nylig har blitt leder, og for deg som ønsker å bli leder i fremtiden. Du er nysgjerrig på hvordan du håndterer ubehagelige og krevende samtaler med dine medarbeidere, og lurer på hvordan du kan og bør forberede deg i slike situasjoner.

I april kommer Siri Blindheim for å dele sine betraktninger på hvordan du kan forebygge konflikter, og hva din rolle som leder er i en konfliktsituasjon. Du får også tips og råd til hvordan du som leder legger til rette for konstruktiv kommunikasjon i vanskelige situasjoner. Siri vil også snakke om kroppsspråk og nonverbal kommunikasjon i denne sammenhengen.

Dette vil gi deg en liten smak av kurset Fra ingeniør til leder. Her får du blant annet vite mer om hva som skal til for å få det beste ut av dine medarbeidere, og hvordan du skaper gode resultater for din virksomhet. Siri har holdt dette kurset for Tekna ved flere anledninger, med svært gode tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere.

Vi legger opp til diskusjoner underveis, men forventer ikke at du deler konkrete erfaringer fra din arbeidssituasjon i denne sammenheng.

PROGRAM

 • 08:00-08:15: Dørene åpner, frokost og mingling
 • 08:15-09:15: Introduksjon og foredrag, ved Siri Blindheim.
 • 09:15-09:45: Spørsmål, samtale og erfaringsutveksling
 • 10:00: Program avsluttes

Vi har begrenset antall plasser, og du må være påmeldt for å kunne delta. Vi serverer en enkel frokost, så dersom du har allergier er det fint om du gir oss beskjed i påmeldingsskjemaet.


LEDELSE TIL FROKOST

Dette arrangementet er en del av en serie med frokostmøter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, som ønsker å møte andre for å dele erfaringer, lære og knytte kontakter. Frokostmøtene for nye ledere arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17. Ta heisen til 9. etasje, møterom Klubben
 • Siri Blindheim

  Mestringspilotene AS

  Blindheim er retorikkekspert, og brenner for å hjelpe deg til mer bevisst bruk av ditt potensial i kommunikasjon med andre.

  Hun har tidligere jobbet med kunder som SINTEF, NTNU, Norges forskningsråd, NIBIO (Norsk institutt for bioøkonomi), Miljøverndepartementet, Statoil, GDF Suez (Engie), Petoro og Veidekke.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

Ledelse og utvikling

Prosjektlederkurs

25. apr.
kl. 09:00–15:30

Ledelse og utvikling

Diversity Icebreaker

25. apr.
kl. 17:30–20:30