På dette arrangementet skal vi gå igjennom teori og se på hva mer enn 30 års erfaring med norsk klima har lært oss så langt.

Meld meg på

Armeringskorrosjon er den vanligste nedbrytningsmekanismen for betong, og det brukes årlig enorme summer på vedlikehold og reparasjoner av korrosjonskadet betong. Spesielt alvorlig er problemet når dette skyldes kloridholdige salter, da dette kan medføre en rask skadeutvikling som er vanskelig å stoppe.

Målgruppe:
Kurset er rettet mot alle som er berørte av armeringskorrosjon, både eiere, rådgivere og entreprenører, og tar for seg alle faser fra tilstandsanalyse fram til design, kontrahering, installasjon og overvåking. Det gis også en innføring i teorien bak, i relevante standarder og det blir presentert eksempler på gjennomførte installasjoner. Kurset krevet ingen spesiell forkunnskap om emnet.

Programmet er under utvikling og vil bli presentert om ikke så lenge, så følg med!

Dette arrangementet er en del av Kursdagene 2020 – en av landets lengste og største kurstradisjoner! Kursdagene er blitt den viktigste arenaen for faglig oppdatering og nettverksbygging innen bygg, anlegg og eiendom. Les mer om Kursdagene 2020 her!

Skriv ut

Program

Programmet er under utvikling og vil bli presentert om ikke så lenge, så følg med!

Hotellovernatting

Hotell er ikke inkludert i deltakeravgiften. Du er selv ansvarlig for å bestille hotellrom. Vi har sikret oss en gunstig avtale med Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Pris: 

Enkeltrom kr. 1140.-

Dobbeltrom kr. 1240.- 

Bestilling av rom gjøres per e-post til groups.cl.trondheim@choice.no

Husk å skrive at du skal delta på Kursdagene 2020 for å få korrekt pris. 

 

Lunsj og pauseservering

Lunsj og pauseservering er inkludert i kursavgiften.

Spesielle behov

Dersom du har behov for spesiell mat (glutenfri etc.) eller har andre behov for tilpasninger (f.eks. rullestol), - send en epost til kurs@tekna.no merket "Kursdagene 2020" eller bruk feltet "tilleggsopplysninger" i påmeldingsskjemaet.

Student?

Studenter er velkomne på Kursdagene, og vi har derfor egne studentpriser. Studentpris kr 750 ( pluss mva 25%) per dag. Det er forbehold på antall ledige plasser. Vennligst opplys om at du er student ved påmelding, meld deg på som Tekna-medlem og bruk feltet «tilleggsopplysninger».

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Bygg og anlegg

Nye materialer og løsninger i bygg

24. okt.
kl. 08:00–10:00

Bygg og anlegg

Høring om matrikkelforskriften

25. okt.
kl. 08:45–12:00