14.–15. aug.

Har du hatt lyst til å prøve deg på brettseiling? Er du rusten og trenger å friske opp kunnskapene? Som Tekna-medlem har du nå en glimrende mulighet!

Meld meg på

Beskrivelse

Kurset er både for nybegynnere og for den som har hatt en pause og vil komme i gang igjen. Du får det du trenger av opplæring i rigging av brett/seil og kommer godt i gang med å bygge eller friske opp grunnleggende ferdigheter.

Kurset går over to kvelder: 14. og 15. august klokka 17.00 til 20.00 begge dagene. Det er kun sju plasser og de er forbeholdt medlemmer. Vi har sikret oss en dyktig instruktør fra Eikeren Brettseilerklubb sånn at disse kveldene blir lærerike og hyggelige, pluss at sikkerheten er ivaretatt. Og får du lyst til å bli mer kjent med brettseilingsmiljøet i klubben, så er det mange muligheter til det utover sommeren.

Hvis du krysser av for at du ønsker å låne våtdrakt; oppgi høyde og vekt i feltet for tilleggsopplysninger. Klubben har noen våtsko til utlån, men kanskje ikke nok, så vi anbefaler å ta med et par sko som kan brukes i vannet.

Ta en kikk på nettsiden til Eikeren Brettseilerklubb her.