Kundeservicedagene 2021

Bruk innsikten om kunden og skap kundereiser som sikrer lojalitet! Delta på konferansen som gir deg faglig oppdatering og innsikt i hvordan din virksomhet skal posisjonere seg i fremtiden.

Kundeservicedagene er en strategisk forfriskende konferanse med fokus på strategi, teknologi, innovasjon og kundeservice. Konferansen ble arrangert for første gang i 2015, og med over 400 deltagere i 2020 har den seilt opp som Skandinavias fremste innen kundeserviceledelse.

Konferansen er et produkt av omfattende research og dialog med ulike brukergrupper og eksperter for å skape det beste og mest aktuelle programmet for deg.

Digital konferanse i 2021

Kundeservicedagene den 2 juni vil bli digital. Du vil i forkant motta lenke og info pr mail med innlogg.

Arrangører

Tekna utvikler Kundeservicedagene fordi vi er opptatt av måten teknologien påvirker det moderne arbeidslivet. Vårt mål er å forberede morgendagens ledere på fremtidens kundeservice gjennom toppaktuelle foredrag og presentasjon av de siste trendene. Vi går også i dybden og gir deg konkrete tips og råd som du kan ta tilbake til din virksomhet med en gang.

Tekna arrangerer Kundeservicedagene i samarbeid med Kantar.

Hvem deltar?

Konferansen tiltrekker ledere og forretningsutviklere som har skjønt at kundeservice er et felles ansvar. Disse representerer en rekke ulike virksomheter i et bredt spekter av stillinger. Du møter blant andre administrerende direktører, markedsdirektører, IT-sjefer, CRM-ansvarlige, CX-ledere, kundeserviceledere, salgsansvarlige, teamledere m.m.

Spørsmål?

Ta kontakt med vårt servicesenter på 22 94 75 00 eller sende mail til kurs@tekna.no.

Avbestillingsregler: Her kan du se Teknas avbestillingsregler. Avbestilling etter påmelding belastes med et gebyr på kr 500. Avbestilling senere enn 4 uker før avholdelse belastes med 50 % av kursavgiften. Avmelding mindre enn fem virkedager før kursstart gir ingen refusjon av deltageravgiften. Det er også mulig å sende en kollega som stedfortreder dersom du er forhindret fra å delta.