Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening Meny
Norsk | English
Søk

Kundeservicedagene 2018

Sikre din plass og få faglig oppdatering og innsikt i hvordan din virksomhet skal posisjonere seg i fremtiden.

Kundeservicedagene er en strategisk forfriskende konferanse med fokus på kundeserviceteknologi og ledelse. Konferansen ble arrangert for første gang i 2015, og med over 350 deltakere i 2017 har konferansen seilt opp som Skandinavias fremste konferanse innen kundeserviceledelse.

Konferansen går over 2 dager og byr på flere parallelle spor. Foredragsholderne er håndplukket gjennom dyptpløyende research, i spennende workshops med ressurspersoner og i tett dialog med eksperter.

Arrangører

Kundeservicedagene ble etablert fordi Tekna ønsket å belyse koblingen mellom teknologi og menneske som stadig blir tydeligere gjennom det digitale skiftet i norsk og internasjonalt arbeidsliv. Tekna arrangerer Kundeservicedagene i samarbeid med Kantar TNS og STI.

Hvem deltar?

Konferansen tiltrekker ledere og forretningsutviklere som har skjønt at kundeservice er et felles ansvar. Disse representerte en rekke ulike virksomheter stillingstitler som kundeserviceleder, teamleder, strategi- og markedsføringsdirektør, administrerende direktør, IT-sjef, CRM-direktør, leder salgsavdeling, leder kundeopplevelser med mye mer.

Hva er inkludert i konferanseavgiften?

Deltakeravgiften inkluderer to fulle konferansedager, lunsj, pauseservering og tre-retters festmiddag inkl. tre enheter alkohol eventuelt mineralvann.

Prisutdeling og festmiddagen.

Konferanseavgiften inkluderer deltakelse på prisutdelingen og festmiddagen. Hvis du ønsker kun deltakelse på prisutdelingen/festmiddagen kan du ta direkte kontakt med kurs@tekna.no for et pristilbud.

Grupperabatt

Er dere 3 eller flere fra samme bedrift som ønsker å delta på konferansen? Send henvendelse til Tekna på kurs@tekna.no for å motta gruppetilbud.

Overnatting

I påmeldingsbekreftelsen vil du få tilsendt en bookingkode, koden gir deg rabattert pris på overnatting ved Scandic under konferansen.

Spørsmål?

Ta kontakt med vårt servicesenter på 22 94 75 00 eller sende mail til kurs@tekna.no.

Avbestillingsregler: Her kan du se Teknas avbestillingsregler. Avbestilling etter påmelding belastes med et gebyr på kr 500,-. Avbestilling senere enn 4 uker før avholdelse belastes med 50 % av kursavgiften. Avmelding mindre enn fem virkedager før kursstart gir ingen refusjon av deltakeravgiften. Det er også mulig å sende en kollega som stedfortreder dersom du er forhindret fra å delta.