18. mai
kl. 14:00–17:00
Zoom, Nettbasert

Kræsjkurset i FYS100 vil gjennomgå de sentrale temaene i emnet og er perfekt for deg som ønsker en liten oppfriskning i god tid før eksamen.

Meld meg på

Beskrivelse

FYS100-eksamen nærmer seg med stormskritt, men ikke fortvil. Som Tekna-medlem så får du muligheten til å delta på et kræsjkurs online med hjelpelæreren Daniel Gulbrandsen, hvor nødvendige forutsetninger for å ta eksamen blir gjennomgått.

Etter kurset vil bli gitt tilgang til en powerpointen med eksklusivt materiale opprettet av studentassistenten. Kræsjkurset vil også bli tatt opp og lagt ut i etterkant for dere som er opptatt mens det går.

NB! Dette kurset er i samarbeid med NITO og Naturviterne på NMBU.

Påmelding kommer.

Ikke medlemi Tekna? Husk at om du melder deg inn når får du neste semester gratis. Meld deg inn her. OBS: Dersom du nylig har meldt deg inn i Tekna, men ikke fått bekreftelsen enda, så kan du skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Vi gjør oppmerksom på at dette kurset er uoffisielt, og har ingen direkte tilknytning til emnet FYS100 som holdes på NMBU. Tekna kjenner selvsagt ikke til innholdet i årets eksamen i dette emnet.