2. okt.
kl. 12.00–13.10

Høstens store familieforestilling i Bergen er Knutsen og Ludvigsen på Ole Bull Scene! Tekna Bergen avdeling har kjøpt en hel forestilling, søndag 2. oktober kl 12:00. Vi kan kan derfor tilby billetter til Tekna familier til sterkt reduserte priser.

Meld meg på

Beskrivelse

Knutsen og Ludvigsen er to herlige fyrer som bor i en tunnel, sammen med en grønn kommode og en grevling i taket. Ludvigsen er pent oppdratt og har sans for manerer. Det har ikke Knutsen. Og i hvert fall ikke Grevlingen. Kompisene er travelt opptatt med å spille gitar, finne på rampestreker og lure hverandre med spinnville trylletriks. Noen ganger slenger de seg i vogna for å kjøre ut av tunnelen og lage konsert for barna. Da kan alt skje!

Alt er galt og alt er lov når duoen inviterer til konsertforestilling på Ole Bull Scene med de mest kjente Knutsen og Ludvigsen-låtene. Det blir selvfølgelig gjenhør med sanger som “Dum og Deilig”, “Kanskje kommer Kongen”, “Grevling i taket” og mange, mange flere. Velkommen inn til Knutsen og Ludvigsens herlige univers, som er minst like morsomt og underholdende for store som for små!

Varighet ca 70 min Passer best for barn fra 5 år

Finn frem:

Ole Bull Scene