31. okt.
kl. 17.00–20.00

Hvordan påvirker klimaendringene land i sør og hvilken sammenheng er det mellom klimatilpasninger og bistand?

Meld meg på

Tekna Klima, Tekna Samfunnsutviklerne og Tekna Forskerne inviterer til en sosial og lærerik kveld på Røverstaden i Oslo, 31. oktober!

Brukes den beste tilgjengelige informasjonen/kunnskapen om klima på riktig måte når det gjelder å forberede oss for hvordan folkehelsen vil bli preget av klimaendringene?

Vi får besøk av Øivind Hodnebro fra Cicero som deler erfaringer rundt modellsimuleringer av klima, Jennifer West fra NMBU har jobbet med hvordan lokalsamfunn bruker klimakunnskap til klimatilpasning, og Julie L. Aaserud har lang erfaring fra FN, FAO og internasjonalt samarbeid. Vi får også besøk (NN) fra Norad som forteller om hvordan klimatilpasning blir inkludert i norsk bistandsarbeid og hvordan de ser på ingeniørenes rolle der.

Dette og mye mer får du være med på å diskutere denne kvelden. Seminaret blir en blanding av foredrag, gruppediskusjoner og paneldebatt. Vi avslutter kvelden med sosial mingling. Det blir også enkel bevertning!

Meld deg på for en sosial kveld på Røverstaden (kinosalen i 2.etg) der vi forsøker å finne ut av hvordan vi kan gjøre kunnskap om klimatilpasning og bistand til konkret handling!

Kan du ikke delta fysisk? Vi tar opp og streamer foredragene, men ikke diskusjonene og debatten. Du kan også få tilsendt foredragene etter gjennomføringen hvis du melder deg på digitalt.

Jobber du innen klima og bærekraft?

Delta på Tekna Klimas webinarer og seminarer! Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta.

Bli med i nettverket

Finn frem:

Kinosalen
 • Julie L. Aaserud

  Direktoratet for utviklingssamarbeid

 • Øivind Hodnebro

  Cicero Senter for Klimaforskning

 • Jennifer West

  NMBU - FIE (Forskningsavdelingen, UB, SHF, SKP, SEVU)

 • Logo for FN's bærekraftsmål nummer 1
 • Logo for FN's bærekraftsmål nummer 4
 • Logo for FN's bærekraftsmål nummer 6
 • Logo for FN's bærekraftsmål nummer 13

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Energi og klima

Besøk på Vestsiden Ungdomsskole

27. okt.
kl. 18.00–20.30
Vestsiden ungdomsskole, KONGSBERG