11. nov.
kl. 17:00–20:00

Har vi nok kunnskap om klimaendringene? Hva er viktigst å vite om og hvordan vet vi det vi vet? I samarbeid med Klimahuset ved Naturhistorisk museum inviterer vi til Klimakveld for lærere.

Meld meg på

Beskrivelse

For å få en bærekraftig fremtid må vi endre livsstil. Hva innebærer dette? Hva kan du og elevene dine gjøre? Hvordan kan vi i skolen bidra med nødvendig handling?

Bærekraft er med i læreplanen på overordnet nivå for alle, i tverrfaglige temaer og i kompetansemål, og vi har alle et ansvar for engasjement og kunnskap. Vi håper at vi med denne kvelden kan få nyttige faglige innspill og givende diskusjoner.

Faglig påfyll:

Vi vil få faglig påfyll fra forskerne Rasmus Benestad (Meteorologisk institutt) (leder i Tekna Klima) og Borgar Aamaas (Cicero) (leder i Tekna Forskerne), og får høre hva som er viktig for elevene og hva de ønsker seg av lærere og skolen, fra Joni Lundevall (Natur og Ungdom Oslo).

Omvisning:

I tillegg får vi informasjon om pedagogiske opplegg på Klimahuset v/Marianne Guriby og en omvisning i utstillingen på Klimahuset. Det vil også bli tid til diskusjon og erfaringsutveksling.

Fysisk møte med servering:

For første gang på lenge inviterer vi til et fysisk treff slik at vi kan diskutere og utveksle erfaringer sammen. Vi serverer mat fra kl 16.30 og håper du rekker å spise sammen med oss før vi starter kl 17.00.

Jobber du med eller er interessert i klima og bærekraft?

Delta på Tekna Klimas webinarer og seminarer! Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta.

Bli med i nettverket

Bærekraftsmål

Samarbeidspartner

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Realfag og utdanning

Høstens skumleste byvandring

24. okt.
kl. 18:55–20:30
Ilen kirke, TRONDHEIM

Realfag og utdanning

Introduksjonskurs i Matlab

10. nov.
kl. 17:00–19:00