8. des.
kl. 18:00–19:00
Streaming, VIDEO

Vi arrangerer et spennende kjemisk juleverksted for våre medlemmer sammen med Forskerfabrikken. Masse fine farger og potensielle julegaver!

Meld meg på

Beskrivelse

Hovedaktiviteten er å lage badebomber med Forskerfabrikkens badebombefabrikk. Her får dere en pakke med det dere trenger for å lage badebomber i ulike former og farger. Aktiviteten lar barna jobbe kreativt og utforskende. Samtidig blir de kjent med en spennende kjemisk reaksjon!

I tillegg vil det vises hvordan dere kan redesigne eller piffe opp klær ved hjelp at sprittusjer og håndsprit slik at dere får batikk-lignende mønster. Dette gir en ny bruksmulighet til håndspriten dere har liggende.

Alle som melder seg på får tilsendt en badebombefabrikk i posten. Man kan jobbe sammen om én pakke, eller velge å melde på flere deltagere i påmeldingsskjema for å få flere utstyrspakker.

Begge aktivitetene passer for barn fra 4 år og oppover, men de under 8 år vil trenge hjelp fra en voksen eller et eldre søsken. Dere vil få tilsendt en lenke til en video som viser dere hvordan dere gjør de ulike aktivitetene. Dere står fritt til å se disse når det skulle passe, men vi setter opp en felles sending 8. desember der vi følger med i chatten slik at dere har mulighet til å stille spørsmål underveis i juleverkstedet.

NB! Pakkene sendes til den oppgitte adressen i påmeldingsskjemaet. Oppgi derfor privatadresse dersom du ønsker pakken sendt hjem. Sjekk at du oppgir korrekt adresse. Bestiller du flere pakker sendes alle til den oppgitte adressen.

Gjennomføring

Lenke til videoen sendes ut i slutten av november. Videoen vil ligge åpent og kan ses når dere selv ønsker det, så mange ganger dere vil.

Pakken dere får tilsendt er Forskerfabrikkens badebombefabrikk. Disse sendes ut etter påmeldingsfristen 28. november er gått ut, og skal være på plass til 8. desember.

Sprittusjer og håndsprit medfølger ikke.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: