8. aug.
kl. 09:00–16:00

Tekna Moss arrangerer to kurs i havpadling for medlemmene i avdelingen. Det er kun ni plasser på hvert kurs, så her gjelder det å være førstemann til mølla! Kom alene eller ta med deg et familiemedlem.

Meld meg på

Beskrivelse

Tekna Moss har gleden av å invitere medlemmene både til introduksjonskurs og kurs for viderekommende i havpadling. Hvert kurs varer 3 timer og begge kursene gjennomføres i løpet av dagen.

Introduksjonskurset er trinn 1 i våttkortstigen til Norges Padleforbund. Kurset vil gi deg grunnleggende kunnskaper som trengs for å beherske en kajakk og litt redningsteknikk.

Kurset starter kl. 09. Etter endt kurs vil du få utdelt våttkort som ofte kreves for å leie kajakk.

Kurs for viderekommende er for deg som har deltatt på introkurset gjennom Tekna, eller har padlet litt fra før. Gjennom kurset vil du få trening i ulike teknikker for kamerat- og egenredning (Cowboy og årepose), spissing av fremdriftstak, avanserte svingteknikker, turplanlegging og pakking av kajakk for turpadling.

Kurset starter kl. 13.00

For begge kursene gjelder følgende:

Det er kun ni plasser pr. kurs, og dere har anledning til å ta med ett familiemedlem. Nedre aldersgrense for barn er 12 år. Alt du trenger av utstyr er tilgjengelig på stedet. Men har du egen kajakk og ønsker å bruke den, så er det selvsagt mulig.

Regn med mye bading og tid i vannet. Dette gjelder særlig kurset for viderekommende. Har du våtdrakt kan du ta med det, hvis kan vanlig badetøy benyttes. Ha med et skift, slik at du kan ta på deg noe tørt etter kurset.

*Medlemmer fra andre avdelinger * vil kunne kun delta dersom det er ledige plasser. Disse medlemmene vil i så fall måtte betale kr. 1000,- pr. person. Interesserte kan melde seg her for å bli oppført på venteliste.

Gå ikke glipp av denne muligheten, men meld dere på!

Finn frem:

Kjør inn Vestre Huggenesvei og videre på Kjellerødvegen til skilting Vaskeberget.