11. mars
kl. 10.30–17.00
Storwartz, RØROS

Velkommen til introduksjonskurs i snøkiting. Praktisk del avholdes på Storwartz på Røros. Kort runde med teori og sikkerhet digitalt i forkant.

Meld meg på

Beskrivelse

Onsdag 8. mars kl. 18:00: Teori og sikkerhet (digitalt)

Kort innføring i teori og sikkerhet avholdes digitalt med kiteinstruktør Frøydis fra Vindlek. Invitasjon til digitalt arrangement vil bli sendt til påmeldte i forkant. 

Lørdag 11. mars: Praktisk kurs med oppmøte på Storwartz på Røros

Tre timers praktisk kurs i snøkiting.

  • Første pulje med kurs kl 10:30 - 13:30
  • Andre pulje med kurs kl 14:00 - 17:00

Målsetningen er å gi en smakebit på snøkiting, Her får du en kort innføring i teori og sikkerhet ved bruk av kite. En lærer litt om kiting og du får opplæring i bruk av kite. Mesteparten av kurset vil bli viet til å øve med treningskite, og noen vil også få anledning til å prøve større kiter.

Vi vil komme tilbake med tidspunkt for oppmøte på Storwartz på lørdag og mer informasjon om oppmøtested. Det vil primært avholdes kurs med oppmøte kl. 10:30. Dersom det er mange påmeldte, så vil deltakerne bli fordelt over to kurs. Det vil da bli satt opp et nytt kurs med oppmøte kl 14:00. Du vil få beskjed om hvilken av disse kursene du er kommet med på når vi har fått oversikt over antall påmeldte.

Utstyr:

Vindlek som arrangerer kurset (www.vindlek.no) stiller med nødvendig utstyr for kiting. Den enkelte deltaker må selv ta med ski som egner seg på fjellet og hjelm. Ta også med varme klær, mat og drikke. Ytterligere detaljer blir gitt i teoridelen 8. mars.

Transport:

Den enkelte må selv komme seg til Storwartz på Røros. Skriv gjerne en kommentar ved påmelding om du tenker å kjøre og har plass til samkjøring / er interessert i å samkjøre med andre som kjører. Skriv da også hvor du reiser i fra.

Dersom du melder deg på sammen med andre som du tenker å dele transport med, skriv det inn som kommentar i påmeldingen. Så vil vi forsøke å få dere i samme pulje.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Maritim teknologi

Besøk el-fergen MS Medstraum

9. mars
kl. 16.30–18.00
Kolumbus AS, kontorsted, STAVANGER