9. apr.
kl. 17:00–19:20

Dette kurset vil inspirere både nye og erfarne tillitsvalgte. Få oversikt over Teknas tilbud til medlemmene, bedre forståelse for hva vervet ditt innebærer, og bli kjent med andre tillitsvalgte i ditt distrikt.

Meld meg på

Beskrivelse

Gled deg til å høre Teknas nye generalsekretær Line Henriette Holten fortelle om sine visjoner for foreningen. Møt andre Tekna-ansatte fra både fagnettverk, avdelinger, studentvirksomheten og arbeidsliv og juss. I tillegg blir du kjent med Nils Christian Børresen som er ansvarlig for tillitsvalgtopplæringen i Tekna.

Hva får du som deltar på kurset?

  • Bli tryggere på forventningene Tekna har til deg som tillitsvalgt
  • Høre om bredden av Teknas medlemstilbud til foreningens over 77 000 medlemmer
  • Inspirasjon til hva du kan få til som tillitsvalgt

Læringsform

Kurset holdes i Teknas lokaler i Ingeniørenes Hus i Oslo. Teknas 10 distriktskontorer arrangerer samtidig sine egne samlinger som vil følge kurset via streaming.

Målgruppe

Kurset er for tillitsvalgte og frivillige fra fag, avdelinger, studenter og i lokale virksomheter. Selv om kurset er ment for nye tillitsvalgte, er vår erfaring at også de med litt fartstid får utbytte av å delta.

Bakgrunnskunnskaper

Vi forventer at du gjennomfører de to grunnkursene på e-læring Bli kjent med Tekna og Grunnkurs for ditt tillitsvalgtområde

Mat

Kurset starter med en enkel matbit 16:15. Huk av for din deltakelse i påmeldingen.

Motivasjon til videreutvikling

Fullfører du grunnopplæring for tillitsvalgte, får du tilgang til en rekke spennende kurs. Se oversikt her

Reiseutgifter

Tekna dekker reisekostnadene - sjekk reglene her