14. nov.
kl. 17:00–21:00

Dette kurset er for deg som har hørt om Lean, er nysgjerrig på å vite mer, men som selv har liten eller ingen direkte erfaring. Kurset gir en introduksjon til Lean gjennom en blanding av teori, øvelser og refleksjoner.

Meld meg på

Lean er en av de mest anvendte tilnærmingene til forbedringsprosesser i organisasjoner. En økende andel norske virksomheter, både private og offentlige, setter Lean på dagsorden og iverksetter ulike tiltak for å ta i bruk tanker og metoder som inngår i Lean.

Kurset har til hensikt å skape begynnende forståelse for:

  • Hva Lean er (og ikke er), og hvorfor det er blitt så utbredt
  • Hva som kjennetegner de som lykkes, og de som ikke lykkes med Lean
  • Hvorfor Lean angår alle nivåer i organisasjonen

Kurset starter kl 17.00. Enkel servering fra kl 16:30

Finn frem:

Ingeniørenes Hus, Tekna Studio, 4. etasje.
  • Anita Hansen

    Seniorrådgiver Lean i SpareBank 1 Forsikring.

    Anita er utdannet sivilingeniør med etterutdanning innen ledelse og Lean. Hun har lang erfaring med forbedrings- og endringsprosesser, både som intern og ekstern konsulent, samt som leder. Hun er sertifisert Lean Black Belt, har vært metodeansvarlig og prosessleder i Skatteetatens program for kontinuerlig forbedring og holdt utallige kurs og foredrag. Som seniorrådgiver i SpareBank 1 Forsikring coacher og kurser hun ledere og medarbeidere i forbedringsprosesser, -metoder og -verktøy, samt videreutvikler deres Lean-tilnærming.