20. apr.
kl. 16:30–18:00
Streaming, Nettbasert

Denne introduksjonen vil inspirere både nye og erfarne tillitsvalgte. Få oversikt over Teknas tilbud til medlemmene, bedre forståelse for hva vervet ditt innebærer, og bli kjent med andre tillitsvalgte i ditt distrikt.

Meld meg på

Beskrivelse

Gled deg til å høre Teknas generalsekretær Line Henriette Holten fortelle om sine visjoner for foreningen. Møt andre Tekna-ansatte fra både fagnettverk, avdelinger, studentvirksomheten og arbeidsliv og juss. I tillegg blir du kjent med Anne Cathrine Strande Straube som jobber med tillitsvalgtopplæringen, og er ansvarlig for e-læringen i Tekna. Hun vil lose deg gjennom sendingen!

Hva får du som deltar?

  • Bli tryggere på forventningene Tekna har til deg som tillitsvalgt
  • Høre om bredden av Teknas medlemstilbud til foreningens over 87 000 medlemmer
  • Inspirasjon til hva du kan få til som tillitsvalgt

Læringsform / Videolenke

Introduksjonen holdes digitalt og du følger med hjemmefra. Lenke til sendingen som du også får tilsendt rett før kurset blir lagt ut her.

Spørsmål underveis sender du fra nettstedet www.sli.do (kode kommer her). Det er lurt å sende spørsmål fra mobiltlf. eller en annen enhet enn den du følger sendingen.

Målgruppe

Møtet er for tillitsvalgte og frivillige fra fag, avdelinger, studenter og i lokale virksomheter. Selv om introduksjonen er ment for nye tillitsvalgte, er vår erfaring at også de med litt fartstid får utbytte av å delta.

Bakgrunnskunnskaper

Vi forventer at du gjennomfører de to grunnkursene på e-læring Bli kjent med Tekna og Grunnkurs for ditt tillitsvalgtområde

Vi har også tre splitter nye e-læringskurs for deg som enten er faglig tillitsvalgt, jobber med styrearbeid og/eller om du sitter i en valgkomite. Se her for våre e-læringskurs

Motivasjon til videreutvikling

Fullfører du grunnopplæring for tillitsvalgte, får du tilgang til en rekke spennende kurs. Se oversikt her

Her er lenken til fjorårets sending.