2. nov.
kl. 16:30–20:00

Kampen om arbeidsplassene er økende. Hva skal til for å bli den utkårede?

Meld meg på

Arbeidsgivere får mange og stadig sterkere kandidater å velge mellom. Å bli valgt til et intervju er første nåløye å komme gjennom på veien til ny jobb. Hvordan sikrer man så at intervjuet blir vellykket?

På dette kurset ser vi på hva du bør forberede deg på, forskjellen mellom et 1. og et 2. intervju, hvilke spørsmål man vanligvis får og hvordan man svarer for å gi det rette bildet av seg selv, og hvilke tester man kan få i tillegg til selve intervjuet.

Kurset veksler mellom foredrag og praktiske øvelser.

Vi starter som vanlig med et lett måltid kl 16.30, og kursing starter kl 17.00.

 • Tore Fagerlie

  Branch Manager

  NES Advantage Solutions AS

  Tore har jobbet i NES Advantage siden september 2011 og er nå Branch Manager for region vest. Han har totalt 17 års erfaring med rekruttering og ledelse fra Manpower, callcenter, varehandel og finans.

  Tore har vært ansvarlig for leveransen i vårt jobbstøtteprogram helt siden starten i juni 2014. Han har i disse årene levert mange workshops, inkludert for Tekna, og gjennomført individuelle program for deltagerne, med gode tilbakemeldinger.

  Med sin lange erfaring fra rekruttering har Tore gjennomført svært mange intervjuer, og han vil dele sine erfaringer og synspunkter på hva som skal til for at intervjuet blir vellykket og leder til ny jobb.