Kom og hør dette inspirasjonsforedraget med Karina Hollekim, som var en internasjonalt kjent basehopper og var en av verdens beste frikjørere på ski, da livet høsten 2006 ble snudd på hodet. Hør en gripende historie om å bygge seg opp i motgang, om varmen fra omgivelsenes støtte og om å finne en ny mening med livet. I dag deltar Karina i Mesternes Mester på NRK.

Meld meg på

Beskrivelse

I over et tiår var Karina Hollekim profesjonell utøver for Red Bull, men i 2006 tok livet en dramatisk vending. I det ene øyeblikket så Karina frem til en ny eventyrdag på jobb – sekunder senere tvinnet fallskjermen seg. I fritt fall smalt hun inn i en stein og knuste begge beina. I flere dager svevde hun mellom liv og død, men overlevde på mirakuløst vist.

Karina havnet i rullestol med beskjeden om at hun aldri ville kunne gå igjen, en beskjed hun nektet å godta. Etter 20 operasjoner og utallige treningstimer kan hun nå både gå, klatre og stå på ski.

I dag holder hun mange foredrag både i Norge og utlandet om den lange veien tilbake på beina igjen. Hun ble blant annet plukket ut til å dele sin historie på Inforum konferansen i New York i 2016, foran flere tusen damer, og som en av flere store og kjente navn.

I 2008 ble det laget en dokumentar om livet hennes. ”20 seconds of joy” har vunnet flere priser, blant annet både beste film og publikumsprisen ved Banff Mountain Film Festival.

Hennes selvbiografi «The Wonderful Feeling of Fear» har også blitt utgitt internasjonalt.

I dag jobber Karina som mentaltrener for profesjonelle idrettsutøver og for ledere i næringslivet. Hun elsker å hjelpe personer med å leve bedre liv og yte bedre i hverdagen.

Hun er utdannet dataprogrammerer, og har en bakgrunn fra Neuro Linguistic Programming noe som hjelper henne i arbeidet med coachingen. Karina Hollekim foredrag deler en historie om rå viljestyrke og lidenskap – og de avgjørende øyeblikkene som kan forandre livene våre for alltid. Hun inspirerer tilhørerne til å bli målrettede, og hun er beviset på viktigheten av de små endringene og hvordan de utgjør en avgjørende forskjell over tid.

I 2019 har også Karina deltatt i Mesternes mester med flere andre tidligere idrettsutøvere.

Du kan ta med deg en venn eller en kollega, du må oppgi i påmeldingen hvor mange du melder på.

Vi anbefaler at du tar bybanen, buss, sykler eller går til Kronstad, da det er lite parkeringsplasser der.

Velkommen til et inspirerende foredrag!

Finn frem:

Auditorium 1 - Inngang A