13. nov.
kl. 16:00–19:30

De fleste næringslivsledere mener at innovasjon er viktig for vekst, men forskning viser at få gjør noe med det. Hvorfor er det slik? Trolig fordi mange ikke vet hva de kan gjøre. Bli med på et praktisk og engasjerende kurs hvor du får konkrete verktøy som bidrar til økt innovasjon.

Meld meg på

Beskrivelse

Du får lære mer av dette:

  • Hva er innovasjon og hvorfor er det viktig?
  • Hva skal til for å lykkes med innovasjon?
  • Innføring i ulike innovasjonsverktøy

Sagt om kurset: «Positiv og sprudlende foredragsholder. Engasjerende, relevant for min arbeidssituasjon, bra samspill med deltagerne», «Veldig spennende og engasjerende måte å fremføre på. Lyttet til hvert eneste ord, ikke mye overflødig snakk. Jeg er 100% fornøyd»

Vi starter med en matbit kl. 16:00. Kurset starter kl. 16:30.

Kryss av i påmeldinger om du ønsker å spise før kurset.

Velkommen!

Kursholder:

Merete H. Bognar har lang erfaring med innovasjon og kreativitet. Hun har blant annet jobbet i bedrifter som Bertel O. Steen og Mills. I Mills var hun ansvarlig for å implementere nye innovasjonsprosesser som medførte at suksessgraden på nylanseringer gikk fra 40 til 70 prosent.

I dag driver Merete sitt eget selskap, iCreative AS, som bistår selskaper og organisasjoner med deres innovasjonsutfordringer. Merete har også undervist i innovasjonsledelse ved Høyskolen Kristiania.

Finn frem:

Møterom i kantinen i Thormøhlensgate 53D